Sajnos túl gyakran előfordul, hogy egy népszerű színész tragikus és váratlan halála rázza meg a világot. Ilyenkor döbbenünk rá, hogy sztárok élete sem csak a csillogásról szól. A hivatásuk gyakran nagyon sok lemondással és munkával jár, ami képes kizsigerelni őket testileg és lelkileg is. Vannak, akik már nagyon fiatalon belekerülnek a szórakoztatóiparba, és ebből kifolyólag nincs idejük feldolgozni az ezzel járó felhajtást.

A mostani cikkünkben olyan nagyszerű színészeket gyűjtöttünk össze, akik tragikus halált haltak, és ennek következtében az utolsó filmjüket sem tudták már befejezni.

1. Bruce Lee

A kiváló harcművészt és színészt forgatás közben érte a végzet egészen fiatal korában, 32 évesen. Rosszul lett, majd kórházba szállítása után kiderült, hogy agyi ödémát kapott.

2. Brandon Lee

Bruce Lee fia is egy forgatáson távozott az élők sorából. Az egyik jelenet alkalmával épp egy pisztolyt használtak volna, amiről azt hitték vaktöltényt rejt magában. Sajnos nem így volt, habár a ravaszt Michael Massee húzta meg, és nem is Lee-re célzott, a töltény éles kanyart vett, majd belefúródott a gerincvelőjébe. 5 órán át küzdöttek az életéért, sikertelenül.

3. Marylin Monroe

A gyönyörű színésznőt ismerte az egész világ, férfiak millió rajongtak érte, mégis legutolsó óráiban magányosan,egyedül volt. A színésznőnél gyógyszertúladagolást állapítottak meg, életéért küzdöttek az orvosok, de nem sikerült megmenteni.

4. Anton Yelchin

A Star Trek csillaga, Anton Yelchin véletlenek sorozata miatt vesztette életét. A meredek feljárón állt az autó, és ezután kapuhoz szorította a színészt. Az autó egyébként üresben állt. A színész szülei beperelték a céget, mondván a nem megfelelően működő sebváltó okozta fiúk elvesztését.

5. Heath Ledger

A színész rengeteg filmben játszott, legemlékezetesebb alakítása pedig Joker volt, de azt nem tudta már végig forgatni. 2008.januárjában összeesett new york-i lakásában. A boncolás során kiderült, hogy rengeteg gyógyszert szedett be, amitől megállt a szíve... örökre.

6. Clark Gable

Az "Elfújta a szél" és még számos klasszikus film sztárja szívroham következtében hunyt el a "Kallódó emberek" című film forgatása közben. A filmben Marylin Monroe volt a partnere, aki kevesebb mint 1 évben belül szintén eltávozott.

7. Philip Seymour Hoffman

A színész nagyon sokat küzdött a tudatmódosító szerekkel, többször megjárta az elvonókat is. A tehetséges színész - nem meglepő módon - túladagolásban hunyt el.

8. Andy Whitfield

A Spartacus-sorozat színésze próbálta leküzdeni a rákot, többször úgy is nézett ki, hogy sikerült, de folyamatosan kiújult nála. Végül sajnos a rák győzött, 39 évesen elhunyt családja körében.

9. Oliver Reed

A nagyszerű színész a Gladiátor forgatása közben hunyt el, szívrohamot kapott.

10. John Ritter

Mindannyian ismerjük a Tapló Télapóból. A forgatásról hazaérve összeesett, majd az orvos megállapította, hogy a színész életét egy aorta-elzáródás vette el. Egyébként, ha ezt észrevették volna, folyamatos kontroll és kezelés mellett tovább élhetett volna.

11. River Phoenix

A sármos színész is - csakúgy, mint sokan mások- sajnos a kábítószerekhez nyúlt. Őt is túladagolásban vesztette el családja.

12. Brittany Murphy

A gyönyörű színésznőt az egész világ meggyászolta. Sajnálatos módon őt tüdőgyulladás vitte el,amit szintén, ha időben észrevesznek, gyógyítható lett volna.

13. Paul Walker

A színész szerencsétlenül járt autóbalesete bejárta az egész világot. épp egy újonnan vásárolt Porschet szerettek volna kipróbálni a barájával, majd a kocsi irányíthatatlanná vált és egy lámpaoszlopnak mentek. A balesetben mindkét férfi életét vesztette. A rendőrség hosszas vizsgálódás után megállapította, hogy a balesetet kizárólag gyorshajtás okozta.