Amy Revives kardiológusnak tanul az egyik Rotterdam-i egyetemen, nem mellesleg pedig a rajzolás a hobbija. De ha így folytatja, valószínűleg már nem sokáig fogja csak kedvtelésből űzni, ugyanis a fiatal hölgy zseniális képeket készít a mindennapok problémáiról, amikkel szinte minden ember találkozik az életében.

Amy 12 évesen kezdett el kötődni a különböző művészeti ágazatok iránt, és éjszakákat volt fent, hogy elsajátítsa a digitális rajzolás minden csínját-bínját. Aztán amikor felvették az orvosira rájött, hogy nemcsak fizikailag kell egészségesnek lenni, hanem szellemileg is, ehhez pedig kiadós alvásra van szükség, így visszavett a tempóból. Az egyetemista lány nagyon reméli, hogy vicces rajzai megmosolyogtatják az embereket a szürke hétköznapokon is.

Most összegyűjtöttük néhány remekművét, amik egyértelműen bemutatják a nők és némely esetben a férfiak hétköznapi gondjait.

1. Nincs is annál idegesítőbb, mint mikor száraz zoknival az elmosott edényekről lecsöpögött vízbe belelépsz.

2. Minden nő megfogadja, hogy az ajándékba kapott virágokat örökké meg fogja őrizni és mindig gondoskodni fog róluk. Nos, ez nagy tévedés, mert a sűrű és rohanó hetek közepette totálisan elfelejtjük a növényeinket.

3. Valahogy sose tudsz annyi spagettit kimérni, hogy pont optimális mennyiség legyen számodra.

4. A nők mindig úgy próbálják magukra szuszakolni a nadrágot, hogy az övtartóba kapaszkodnak. Addig-addig csinálják, míg végül meg nem adja magát a varrás vagy az anyag.

5. Amikor fél életed a szobádban a számítógép előtt töltöd, sanszos, hogy az összes bögre és pohár egyszer oda fog teleportálni. Amint elfogy az összes a szekrényből, akkor tűnik fel, hogy valami nincs rendben.

6. Akinek van házi kedvence az tudja, hogy milyen harcokat kell vívni vele karácsony idején. Főleg a macskákkal, akik előszeretettel szeretnének felmászni a fényesen csillogó fára.

7. Sajnálatos módon a testünk és a szervezetünk is átalakul az idő múlásával. Míg 18 évesen másnaposan feldobtál egy napszemüveget és belevetetted magad a napi teendőkbe, addig 28 évesen alig élsz, fáj mindened és legszívesebben eltűnnél a föld színéről.

8. A prezentációs napok mindig kellemetlenek a hallgatók számára. Ők még nem szoktak hozzá, hogy 20-30 ember előtt szerepeljenek ezért ilyenkor mindig inába száll a bátorságuk.

9. Néha kreatívnak kell lenni, ha bizonyos segédeszközök nincsenek meg.

10. Amikor nem készültél anatómia vizsgára, és egyik feladatot sem vagy képes megoldani.

11. A nők hajlamosak olyan fürdőruhákat venni, ami egyáltalán nem felel meg az úszáshoz.

12. Bizonyos emberek körében a kávé az egyetlen olyan ital, ami képes pár másodperc alatt felélénkíteni az embert.

13. Pontosan ezért kell elkerülni a nyilvános helyeken való kávézást, mert a legrosszabb pillanatban jöhet rá az emberre a szapora.

(via erdekescikkek.hu)