A nők többsége már kislánykora óta az esküvője napjáról álmodozik, éppen ezért ez az egyik legfontosabb esemény az életükben. Amikor egy nő magára ölti a fehér ruhát és végig vonul benne, minden szem rászegeződik, ugyanis akkor ő a legszebb talán az egész világon. Mivel a menyasszonyi ruhának tényleg fontos szerepe van, ezért a lányok többségének már azelőtt vannak elképzelései, hogy milyen ruhát szeretne viselni, mielőtt még egyáltalán megismerkedne a nagy Ő-vel.

A most következő ruhaköltemények egyikét valószínűleg minden hölgy szívesen viselné a nagy napon.

1. Jacy Kay tervező ruhái hatalmasak és nehezek, de gyönyörűek. Némelyik ruha súlya a 20 kg-ot is eléri. Szeretnénk figyelmeztetni a leendő arákat, hogy a legtöbb menyasszonyi ruha nem túl kényelmes, de a legjobb menyasszonyi ruhák esetében nem a kényelem, hanem a szépség a fő szempont.

2. Egy másik elbűvölő Jacy Kay által tervezett ruha.

3. Valdrin Sahiti egy szerb tervező, aki csodálatos esküvői és estélyi ruhákat álmodik meg és hoz létre.

4. Ezt a ruhát az izraeli tervező, Galia Lahav álmodta meg. Az első tanára az anyja volt, aki varrónő volt. Ő készítette fel a lányát az Izrael Művészeti Egyetemre.

5. Galia Lahav ruhái tele vannak szabadsággal. A tervező kedvenc stílusa a "csábító csillogás", ahogyan a divatszakmában ezt hívják.

6. A divattervező Tex Saverio biztos benne, hogy a geometriai minták harmóniát jelentenek. Természetesen az esküvői ruháknak is harmonikusnak kell lenniük.

7. Ez a ruha Krikor Jabotian alkotása. Ha tetszenek a tervező mesterművei, el kell menned Libanonba, hogy élőben is megcsodálhasd őket.

8. Egy másik gyönyörű Krikor Jabotian ruha. Egy egyszerű középkori stílus, de annyira csodálatos.

9. A libanoni ruhatervező Rami Kadi úgy döntött, hogy tervez egy ruhát különböző állatokkal és a különböző természeti jelenségekkel. Ez az esküvői ruha valóban képviselheti valaki örökségét.

10. Yolan Cris csak óriási gallérú, letisztultabb stílusú ruhákat készít.

11. Valdrin Sahiti menyasszonyi ruháiról már nem mondható el ugyanez. Ő egy modernebb stílust képvisel, ami szintén gyönyörű.

12. Joumana Al Hayek (Dar Sara) számára a Disney hercegnők adnak inspirációt a ruhák tervezésekor.

13. Oksana Muha tervező aszimmetrikus mintázata meglehetősen szokatlan, de nem tudjuk levenni róla a szemünket.