Az az általános közvélekedés, hogy az összes sztár beképzelt, és felsőbbrendűnek tartja magát az átlag embereknél, éppen ezért nem is igazán szeret velük érintkezni. Most szeretnénk bebizonyítani, hogy bizony akadnak szép számmal kivételek, és a hírességek között is vannak olyanok, akik törődnek az embertársaikkal. Ebben a cikkünkben összegyűjtöttünk néhány olyan világsztárt, akik odafigyelnek a rajongóikra, és igyekeznek a kedvükre tenni, illetve segíteni nekik, ha szükségük van rá.

1. Dwayne Johnson

A szikla mindenki szívét megdobogtatta, mikor egy beteg gyermeket meghívott a Baywatch forgatására, mert a kisfiú egy kézzel írt levelet küldött neki, ahol elmondta mekkora rajongója.

2. Amy Schumer

Amy-t az egyik étteremben egy olyan ember szolgálta ki, aki nagy rajongója, később beszélgetett is a felszolgálóval, aki az iskolai tanulmányaira gyűjt pénzt. Schumer annak ellenére, hogy 49 dollár értékben fogyasztott az étteremben, plusz 500 dollárt adott a felszolgálónak.

3. Chris Evans és Chris Pratt

A fiúk úgy döntöttek, hogy ellátogatnak egy gyermekkórházba. Chris Evans még Amerika Kapitánynak is beöltözött, hogy a kis rajongói kedvére tegyen.

4. Ed Sheeran

Ed egy kampányt indított a közösségi oldalakon a cisztás fibrózisban szenvedő Triona Priestley-nek. Az énekes még fel is hívta telefonon a lányt, és elénekelte neki a "Little Bird" című dalát.

5. Tom Hiddleston és Chris Hemsworth

A két asgard-i meglátogatta a Lady Cliento nevű gyermekkórházat, ahol 80 gyermeknek tartottak jelmezes előadást. Thor még a pörölyét is elvitte, majd az egyik gyerek megkérdezte, hogy megfoghatja-e. Természetesen igent mondott.

6. Mila Kunis

Scott More veterán katona küldött egy videót Mila Kunis-nak, amiben a férfi megkérte a színésznőt, hogy legyen a kísérője a Marine Corps bálban. Mila olyan rendes volt, hogy elfogadta az ajánlatot.

7. Bruno Mars

Zumyah Thorpe súlyos autóbalesetet szenvedett, lábadozása során Bruno Mars dalait hallgatta, ami erőt adott neki ahhoz, hogy hamar felépüljön. Bruno ezt megtudta, majd kiszúrta a lányt ahogy a nézőtéren ül az egyik előadása alatt. Az énekes megállította a zenét, hogy elénekelhesse neki a "Just the way you are-t".

8. Ellen DeGeneres

Ellen levelet kapott egy gyermekkórházban dolgozó nőtől, hogy pénzügyi problémával küzdenek. A műsorvezető meghívta a nőt a műsorába, ahol egy 10.000 dolláros csekket adott át neki.

9. Katy Perry

Tony Marrero túlélt egy merényletet Orlando-ban, de sajnos megsérült, így a kórházban Katy Perry - Rise című dala segített neki, hogy mihamarabb felépüljön. A fiú egy talk show-ban mesélte ezt el, viszont arról nem volt sejtése, hogy Katy a backstage-ben van. Mikor Katy kijött átölelte a fiút és felajánlotta neki, hogy kifizeti az egyetemi tanulmányai első évét.

10. Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr. nem mindennapi módon lepett meg egy gyermeket. A színész egy bionikus kart adott ajándékba egy kisfiúnak, aki egy betegség következtében elvesztette a karját.

(via erdekesportal.com)