Akadnak olyan tipikus dolgok, ami nagyon sok férfira jellemző, ám a nők a falra másznak ezektől, és hosszú távon nem is bírják elviselni, és szó nélkül elmenni mellettük. Persze ha a férfiak nem lépnek át egy bizonyos határt, akkor nincs ezzel olyan nagy probléma, hiszen ugyanúgy a nőknek is megvannak azok a furcsa szokásaik, amik pedig a pasik számára toleráhatóak nehézkesen. Mindennek a kulcsa a kompromisszumkészség. Egy kapcsolatban nélkülözhetetlen, hogy mindkét fél egyaránt tekintettel legyen a másikra, és ne vigye túlzásba a saját kis fura, zvaró szokásait, mert máskülönben könnyen a kapcsolat végéhez vezethet.

Most azokat a leggyakoribb férfiakra jellemző szokásokat vesszük górcső alá, amik egy bizonyos szint után teljesen kiakasztják a hölgyeket.

1. Hirtelen jött neveletlenség

Egy férfi nagyon eltudja engedni magát otthon. Szellent, böfög, és nagyokat vigyorog hozzá.

2. Kalandozgatás a világhálón

Ne legyünk álszentek, és nevezzük nevén a gyereket: ha egy férfi egyedül marad, akkor gyakran felkeres OLYAN weboldalakat. és nem csak azért, hogy nézelődjön...

3. Lustálkodás

Kérdés nélkül ez áll az első helyen, és szinte minden férfira igaz. Végre senki sem zavarja őket a párnák között, senki sem figyelmeztet, hogy végre fel is kellene kelni, vagy hogy ideje mosakodni , mert egy óra múlva fontos találkozó lesz a főnökkel.

4. Egó

A férfiak imádnak a tükör előtt pózolni, megfeszíteni az izmaikat, belőni a frizurájukat, majd konstatálni, hogy nem is néznek ki olyan rosszul. érdekes módon ebben a sörhas és az úszógumi sem zavarja őket.

5. Egészségtelen étkezés

Ha éppen nincs senki, aki főzzön, akkor jöhet a gyorséttermi kaja, a hamburgerek, a pizza, a nachos, utána a sör, a whisky, és az egészet lefojtani egy cigarettával.

6. Szórakozás

Otthon a férfiak előszeretettel tapadnak rá a játékkonzolra és a tévére, és közben elfeleledkeznek a párjukról, hogy esetleg ő is nézne valamit a tévében.

7. Csekkolás

Kötelező program a régi barátnők ellenőrzése a Facebookon, az új kolléganő nyaralós, bikinis fotóinak nézegetése az Instagramon, akár a párjuk jelenlétében is.

8. Megajándékozzák... magukat...

Persze magukat szeretik meglepni valami széppel az internetről, de titokban ám: valami számítógépes játékot, kütyüt, sportruházatot, egyszóval akármit, amit már régóta szeretnének a magukénak tudni, de nem akarnak miatta magyarázkodni a párjuknak.

9. A hűtő fosztogatása

Kóstoló a kolbászból, a sajtból, az uborkából, hozzá pár korty az üdítőből, mindezt pedig a világért sem bonyolítaná túl az evőeszközök használatával. Csak harapásnyomok maradnak utána, és az biztos, hogy egy poharat sem kell elmosogatnia a visszatérő nőnek.

10. Letagadják, hogy ők is hallgatnak ciki zenét

Minden férfi hallgat titokban Lady Gagát, Beyoncét, vagy valami hasonlót, amit soha nem vallanának be. Ráadásul közben énekel és táncol is hozzá. Csak az zavarja, ha valaki mindezt látja, zárt ajtók mögött azonban mindent szabad.

11. Betegségek túlreagálása

Miért fáj a fejem? Biztosan valami súlyos bajom van. Esetleg valami gyógyíthatatlan betegség? Meg fogok halni? Egy egyszerű megfázás is teljesen kiborítja őket, és sokkal rosszabbul viselik, mint a nők.

12. Egy fikarcnyi erőfeszítést sem tesznek a tisztaságért

Használt zoknik a lakás négy sarkában, üres sörös dobozok váratlan helyeken, egész nap egy póló és egy kisgatya viselése, mosakodni és borotválkozni pedig csak akkor kell, ha a barátnő hazajött.

(via latnodkell.com)