Maria Gorbunova egy tehetséges orosz karikaturista, és nem mellékesen két gyönyörű gyermek édesanyja. A nő a saját, és családja mindennapi életét osztja meg a művein keresztül a követőivel. A képeit látva biztosan állíthatjuk, hogy az anyukának egy nyugodt perce sincs a hétköznapokban, hiszen a gyerekek mellett van még egy rosszcsont kutyája, és nem utolsó sorban egy férje is, aki néha egy nagyara nőtt gyerek.

Valószínűleg minden édesanya találni fog parhuzamot a saját élete, és a Maria illlusztrációin látottak között.

1. Ma brokkoli, makaróni és gyümölcslé volt ebédre. A teljes menü megtalálható az asztalon, és az alatt is.

2. Nem számít, milyen könyvet olvasok, milyen módszert követek, az eredmény mindig ugyanaz: könnyek és kiabálás. Még a legegyszerűbb bevásárlásnál is ez történik.

3. A képeimet nézve azt hihetnéd, hogy az én gyerekeim folyton üvöltenek. De tévedsz, ugyanis csak este ordítanak, mint a sakál. és természetesen, az anyjuk figyel rájuk. Mivel ő tud aludni napközben és hétvégén is épp eleget. Ahogyan az elmúlt 10 évben is. Igaz, hölgyeim?

4. A gyerekeimben lévő őrületes mennyiségű energiát csökkentettem egy 40 perces fürdéssel lefekvés előtt.

5. Mindig megbánom, amikor megkérem a férjemet, hogy most kivételesen ő öltöztesse fel a gyerekeket.

6. Egy törött tányér, egy pocsolya, egy széttépett zacskó... azok a bűntények, amik után mindennap nyomoznom kell. Mindig 3 gyanúsítottam van.

7. Ha 5 percnél tovább maradnak csendben gyerekek, akkor tuti, hogy valami zsiványság áll a dolog hátterében. mint példul amikor elfelejtettem bezárni a fürdőszoba ajtaját.

8. Néhány ismerősöm elmesélte, hogyan aludta végig a gyerekük a repülőutat. Na, a mi gyerekeink szinte egyáltalán nem alszanak egész úton.. Nagyon nehéz megtanítani magad arra, hogy ne vegyél tudomást más emberek rosszallásáról, és arról, hogy tiszta gyümölcsleves a ruhád...

9. Két gyerek után már magabiztosan állíthatom, hogy a gyerekeket abszolút nem érdekli, hogy mi van rajtuk, amíg az nem nedves.

10. Egy kérdés az anyákhoz: Hány percet tudsz maximum zárt ajtó mögött tölteni? Az én rekordom 3 perc…

11. A konyha számomra olyan, mint egy bisztró, ahol finom ételeket, és italokat kell felszolgálnom a törzsvendégeknek.

12. és végezetül így néz ki Maria, a gyermekei és a kutyájuk a való életben.

(Forrás)