Majdnem minden egyes edzőteremben, legyen az bárhol is, felfedezhetőek bizonyos embertípusok. Különös ismertetőjegyeik egyből feltűnnek mindenki más számára, így nem nehéz őket beazonosítani. Az már más lapra tartozik, hogy mondjuk egyeseknek pontosan ez a nem is túlzottan titkolt célja. Most a lány kategóriákhoz szeretnénk egy kis útmutatóval, ismertetővel szolgálni azon emberek számára, akik éppen most ismerkednek az edzőtermek világával. Akik pedig már régebb óta ismeretesek ezen a területen, azoknak biztosan ismerős lesz legalább egy-két egyedtípus.

1. A divatdiktátor

úgy öltözködik, mintha felvonulásra menne, legfőbb ismertetőjele pedig, hogy soha nem izzad és ha kell, ha nem…mindig tökéletes sminkben van.

2. A pletykafészek

Valójában csak beszélgetni jár az edzőterembe, mert rájött, hogy a barátnője itt nem tud elmenekülni előle és ezért végig kell hallgatnia a roppant kínos, unalmas történeteit.

3. A bátortalan kezdő

Nem tudja, hogyan kell használni a gépeket, és ezért rendkívül óvatosan közelíti meg azokat, ám rendszerint így sem kerüli el a totális katasztrófát.

4. Az elválaszthatatlan szerelmesek

Együtt vannak bánatban, örömben és természetesen a kondigépeket is együtt, vállvetve használják. Társas lények, akik egyedül valószínűleg nem tudnak létezni.

5. Az őslakos

Az edzőterem megnyitása óta itt van, és egyetlen napot sem hagyott még ki. Különös ismertetőjele, hogy allergiás az újoncokra.

6. Az önjelölt Fitnesz Lady

Nincs pasija, nincs munkája, az iskolát pedig már abbahagyta, ezért kötelességének érzi minden edzéséről tudósítani a közösségi portálokon, ami persze valójában senkit sem érdekel.

7. A késő

Sosem érkezik időben a csoportos edzésekre. Egyáltalán nem érdekli, hogy ezzel mindenki mást csak zavar és hátráltat.

8. A lustaság

Legfőbb ismertetőjelük, hogy oda fekszenek a jógamatracaikkal, ahol a legerősebb a Wi-Fi a teremben és egy 2-3 órás edzést is képesek végigcsinálni anélkül, hogy felállnának a matracukról.

9. A fanatikus

Az egyszerű gyakorlatokra mély megvetéssel tekint, és amikor már azt hinnénk, hogy nem lehet tovább bonyolítani az egyébként is tökéletesen fölösleges szenvedését, ő mindig rátesz egy lapáttal.

10. A magamutogató

Mindig van legalább egy olyan személy, aki szeret parádézni az öltözőben. Tele van önbizalommal, ezért úgy gondolja, hogy neki nincs semmi takargatnivalója. A legelvetemültebb az, aki még neki áll borotválni is a különböző testtájait a zuhanyzóban, mit sem törödve másokkal.

11. A teremkerülő

Rögtön egy évre szóló kondibérletet vásárolt, de az első három alkalom után soha többet nem látta őt senki.

12. A figyelelmfelkeltő

Mindenki őt nézi, és ezzel pontosan tisztában van, ugyanis ez a célja. Szeret a figyelem középpontjában lenni.

(via liked.hu)