Aki azt mondja, hogy soha életében nem szellentett még más ember előtt, az holtbiztos hazudik. Vannak olyan helyzetek, hogy mindannyian kieresztjük, történjen az otthon, munkahelyen, suliban vagy bármilyen nyilvános helyen. De nincs ezzel olyan nagy probléma, (amíg nem lépünk át egy bizonyos határt) hiszen ez a természet rendje. Bizonyos statisztikák szerint egy ember átlagosan napi 14-szer pukizik. Egy kutatás szerint, akik párkapcsoaltban élnek, és a partnerük előtt is zavartalanul eregetnek, nagyobb valószínűséggel tartanak fenn tartós kapcsolatot.

1. Néha mindenkivel megesik, hogy mások előtt ereszti ki...

2. Egy párkapcsolat elején ez még tabunak számít!

3. Egy tartós párkapcsolatban viszont már nem jelenthet problémát az egymás előtt történő eregetés.

4. Egy hosszútávú kapcsolat a bizalomra és az őszinteségre épül, és bármilyen viccesen hangzik, ez alól nem kivétel a társunk előtti pukizás sem.

5. Ráadásul a bélgázok visszatartása egészségünkre nézve is káros lehet, ugyanis fejfájáshoz, aranyérhez vagy székrekedéshez is vezethet.

6. Ha nem engeded a társadnak, hogy kiengedje melletted, azt is jelentheti, hogy nem érzed magad kényelmesen a kapcsolatban.

7.Ez egy olyan természetes emberi funkció, mint a nevetés, a sírás vagy az étkezés, ezért jobb, ha a minél előbb túlestek a dolgon egymás előtt.

8. Ha egy nő is mer a párja előtt szellenteni, az vonzóbbá teszi a nőt, ugyanis a férfi azt érzi, hogy kölcsönös empátia van közöttük.

9. Egy férfi számára sokkal őszintébb a kapcsolat, ha a párja is kimeri előtte ereszteni.

10. Az egymás előtti pukizás egy olyan kényelemi faktor, ami sok kapcsolatból hiányzik, pedig enélkül kevesebb esély van egy tartós kapcsolatra.

11.Azok a párok, akik egymás előtt pukiznak, aztán elnevetik és viccelődnek, lehetővé teszi, hogy erősebb legyen a kapcsolatuk.

12. Tehát a egymás előtti pukizás a boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolat része...