Amikor a hölgyeket azzal kapcsolatban faggatják, hogy mit tartanak leginkább vonzónak egy férfiban, akkor legtöbbször az izmos testfelépítést, a jó humorérzéket, és a magabiztosságot szokták kiemelni. Azonban ezeken kívül vannak még olyan szokatlannak tűnő tulajdonságok, amiket nagyon sok hölgy keres egy pasiban.

Ebben a cikkben összegyűjtöttünk néhány olyan velük kapcsolatos fura jellemzőt, amit piszkosul vonzónak találnak a hölgyek.

1. Kócos haj

Nem csak a férfiak szeretik a korán reggel ágyból kócosan és kissé gyűrötten felkelt kedvesüket, a nők is hasonlóképpen vannak. Egy reggel kócos hajjal kávét főző férfi kifejezetten vonzó tud lenni a hölgyek számára.

2. Testszőr

Bár sok férfit zavar a karjain, lábain vagy éppen mellkasán lévő erős szőrzet, a nők előtt felesleges szégyenkezniük emiatt. A hölgyek többsége ugyanis vonzónak, és a férfiasság jelének tartja az ilyesmit. Főleg a köldök alatti szőrcsíkért vannak oda.

3. Munka iránti elhivatottság és szenvedély

Szeretjük a jó humorú férfiakat, hiszen mellettük sosem lehet unatkozni. Ettől függetlenül azonban azt is jó látni, amikor egy férfi szenvedélyesen végzi a munkáját és nem riad meg akkor sem, amikor valamit saját kezűleg kell rendbe hoznia a ház körül.

4. Ősz szakáll

A szakállban megjelenő ősz szőrszálakat valamiért nem az öregség, hanem sokkal inkább a tapasztalat jeleként tartják számon a nők. Az ilyen férfiak általában rendkívül karizmatikusak és határozottak, amit szintén nagyon tudnak kedvelni a nők.

5. Kiduzzadó erek a karokon

Szintén egy elég jellemző és sok hölgy számára roppant vonzó férfi vonás. Hogy pontosan miért, azt nehéz megmagyarázni, talán azért, mert a fizikai erő mértékével hozzuk összefüggésbe.

6. Fáradt tekintet egy hosszú nap után

A legtöbb nőben mély érzelmeket tud okozni a fárasztó nap után kanapéra leheveredő férj látványa, mely akaratlanul is felébreszti a nők gondoskodásért felelős ösztöneit.

7. Pocakosság

Egyesek a karcsú, vékony vagy épp kigyúrt férfiakért rajonganak, ám egyre több hölgy van, aki inkább a kissé pocakos, „apatestű” férfiakat részesíti előnyben.

8. Következetesség és szerénység

Meglehet, hogy tinédzser korban a lányok odáig vannak a vagány srácokért, ám a korral haladva az ilyen férfiak iránti igény egyre inkább háttérbe szorul. Egy érett nő számára sokkal vonzóbb tud lenni egy következetes, előrelátó és szerény pasi. Az ilyen férfiakkal a beszélgetések is sokkal kellemesebbek tudnak lenni.

9. Vastag szemöldök

A szemöldök az emberi arc egyik legmeghatározóbb jellemzője, és ez nem csak a nőkre, de természetesen a férfiakra is igaz. A férfiak esetében azonban a nők inkább a vastag, dús, kissé kerekített szemöldököt részesítik előnyben.

10. átlagosnál nagyobb méretű orr

Nehéz megmagyarázni, hogy miért, de egy átlagosnál nagyobb orr sokkal emlékezetesebbé és élénkebbé képes tenni a férfiak arcát. éppen ezért pedig egy ilyen orrú férfi nagyobb valószínűséggel nyűgöz le egy hölgyet, mint egy túlságosan szép, esetleg babaszerű orral rendelkező társa.

11. Elpirult, zavarba hozott férfiak

Egy nemrégiben végzett közvéleménykutatás egyértelműen kimutatta, hogy a nők vonzónak találják, amikor a férfiak zavarba jönnek vagy akár elpirulnak mondjuk egy beszélgetés során.

12. Hegek

Egy 2009-ben végzett kísérlet kimutatta, hogy a testükön hegeket hordó férfiak vonzóbbá és érdekesebbé válnak a nők számára. Ebből ugyanis az jön le a nőknek, hogy az adott férfi nem fél semmitől és bármire képes a szeretteiért.

(via liked.hu)