Ismerjétek meg a 14 éves brazil Georgia Traebert-et, aki hatalmas népszerűségnek örvend világszerte. és hogyan sikerült ezt elérnie? Nos úgy, hogy Down-szindrómás létére befutott modellként tevékenykedik. Az egész úgy indult, hogy a lányról feltöltött egy fotót az édesanyja a közösségi oldalára, ami annyira sikeres lett, hogy több modellügynökség érdeklődését is felkeltette.

Georgiának azóta már több mint 70 ezer követője van az Instagramon, népszerű reklámokban szerepel, öt modellügynökség pedig már szerződtette is. A lány egyre nagyobb népszerűségnek örvend hazájában, a híre pedig más országokba is eljutott, ahogyan egyre sikeresebbé vált.

édesanyja szerint Georgiára nagyon jó hatással van az új hivatás: korábban Down-szindrómája miatt nehezen illeszkedett be, zárkózott volt, most azonban teljesen kinyílt.

Az anyukát egyetlen dolog zavarja csupán, mégpedig a kommentek. A hozzászólók közül ugyanis sokan kritizálják a lányt, szerintük csak a szőke haja és kék szeme miatt vált híressé, nem pedig a tehetsége miatt.

A legnagyobb álma most, az, hogy színésznő és énekes legyen, és persze a modellkedést is szeretné folytatni. A szülők pedig mindenben támogatják. Szóval ki tudja, talán legközelebb egy hollywoodi filmben láthatjuk színésznnőként.

A büszke édesanya szerint a lánya történetének van egy nagyon fontos tanulsága:

- Azt tanácsolom, hogy soha ne adjátok fel. Harcoljatok, tartsatok ki az álmaitok mellett, mert semmi sem lehetetlen. Csak akarni, hinni, és harcolni kell, hogy megvalósuljanak.

(via)