Elvileg minden embernek létezik valahol a Föld nevű bolygón a tökéletes, hozzá illő párja. A bökkenő csak az, hogy hogyan találtok egymásra, ha netalántán a világ két legtávolabb eső pontján éltek. Biztos recepttel mi sem szolgálhatunk, de némi támpontot azért tudunk adni, hogyan lehet minél hamarabb rátalálni az igazira. Ehhez pedig a horoszkópot hívjuk segítségül, ugyanis a csillagjegyek jellemzései alapján kikövetkeztethető, hogy mik azok a személyiségtípusok, akik jól harmonizálnak egymással egy párkapcsolatban.

1. Bika és rák

A Bikának és a Ráknak nagyon különleges kapcsolata van, hiszen mindegyikük elég érzelmes jegy. A párkapcsolatuk tele van intenzív érzelmekkel és odafigyelnek egymásra. Kiemelik egymás jó tulajdonságait és egy harmonikus kapcsolatot alkotnak. A legtökéletesebb párosnak tartják őket.

2. Oroszlán és nyilas

Mind az Oroszlán, mind a Nyilas nagyon erős jegy, akik nem igazán kedvelik a monoton életvitelt, ezért sokszor költöznek és utaznak. Mindketten szeretik az élet apró örömeit és kiélvezik minden egyes pillanatát. Egymást bátorítják a párkapcsolaton belül, és tökéletes párt alkotnak.

3. Kos és vízöntő

A Kos és Vízöntő nagyon erős, harmonikus párt alkot, akik egy percet sem unatkoznak egymás mellett. Rendkívül jól tudnak csapatban dolgozni és jól passzolnak egymáshoz.

4. Rák és halak

Mivel mindkettő víz jegyű ezért gyorsan megtalálják a közös hangot. Kapcsolatuk teljes mértékben érzelmi alapú. A halak jó kapcsolatteremtéséről híres a Rák pedig gondoskodó viselkedéséről, így tökéletesen kiegészítik egymást. Mind az érzelmi, mind a fizikai kapcsolatuk harmonikus, ami boldog párrá teszi őket.

5. Ikrek és vízöntő

Ők azért jó páros, mert nem hisznek az elkötelezettségben viszont teljes szívükből szeretik egymást. Tudják, hogy minden ember titkon szabadságra vágyik úgy, hogy közben mellette van az az illető, akit szeret, pontosan ezért is töltenek együtt valamint külön is minőségi időt, hogy ne tudjanak egymásra unni. Nagyon szeretnek utazni és ezt a hobbijukat ki is használják.

6. Bak és bika

A Bak egy olyan jegy, aki maximálisan hisz a munkával elért sikerekben, és a szerelemben első látásra. A Bak a Bikában megtalálja mindazt, amire szüksége van egy kapcsolatban, öröm, boldogság, harmónia. Szeretnek hosszú beszélgetésekbe elegyedni még munka közben is. Kapcsolatuk a kölcsönös tiszteleten és őszinteségen alapszik, ezért elmondható, hogy fejben és szívben is ők a legérettebbek.

7. Nyilas és kos

Mindkét jegy tele van energiával és erős karaktereknek tartják őket. A legrosszabb bennük, hogy nem ismerik el, ha hibáznak. Igazi kalandorok, akik élvezik a szabadban töltött perceket és a kirándulásokat. Annak ellenére, hogy két teljesen különböző jegy mégis kiegészítik egymást.

8. Mérleg és ikrek

A Mérleg és az Ikrek jegy szülöttei elég érettek ahhoz, hogy megértsék mire van szüksége a másik félnek, pontosan ezért tudnak jól csapatban dolgozni. A Mérleg nagyon könnyen alkalmazkodik másokhoz, lenyűgözi őt, ha valakinek magas az intelligenciája. Mindketten a talajon állnak, ezért nem ragadtatják el magukat. Fontos számukra a jó és harmonikus kapcsolat.

9. Skorpió és rák

Annak ellenére, hogy a Skorpiót tartják a legszeszélyesebb jegynek mégis nagyon jó csapatot alkotnak a Rákkal. Mély érzelmeket táplálnak egymás iránt és ilyenkor megszűnik körülöttük az egész világ. Mindegy hol vannak, mit csinálnak számukra a legfontosabb, hogy együtt vannak és szerethetik egymást.

10. Vízöntő és halak

Kozmikus kapcsolatban állnak egymással. Fontosnak tartják egyéniségüket, de emiatt nem tennék kockára a kapcsolatukat. Nagyon jó közöttük a kommunikáció. Arra törekednek, hogy kapcsolatuk minél összeszokottabb legyen.

11. Szűz és bika

Mind a Bika, mind a Szűz két lábbal a talajon áll, ezért nem ragadtatják el magukat az élet dolgai miatt. Kapcsolatuk nyugodt és békés, néha az embereknek úgy tűnhet, mintha nem is szeretnék egymást, de ez nem igaz. Csapatként dolgoznak össze a kapcsolatukban, mindezek mellett pedig őszinték egymással. Bármit elmondhatnak egymásnak, nem lesz belőle sértődés, helyette együtt örülnek, a jó hírnek és megbeszélik a rosszakat.

12. Halak és skorpió

Annak ellenére, hogy teljesen különböznek egymástól, mégis olyan, mintha belelátnának egymás fejébe. Sokkal jobban megértik egymást, mint bármilyen másik csillagjeggyel. Mindketten nagyon kíváncsi jellemek, akik mindent tudni akarnak a partnerükről. Nem félnek romantikusak lenni a kapcsolatukban, nagy az esély rá, hogy hosszú évtizedeken át kitartanak egymás mellett. Az ő kapcsolatuk nagyon-nagyon ritkán végződik szakítással, válássa

(via bovebbenportal.com)