Ha egy férfinak van akkora szerencséje az életben, hogy megtalálta az igazit, akkor ragaszkodnia kell hozzá amennyire csak tud, és soha nem szabad súlyosan megbántania, vagy elhagynia! és hogy honnan is tudhatja egy pasi, hogy tényleg megtalálta-e a nagy őt? Ha egy nőben felfedezni véli az alábbi fontos tulajdonságokat, akkor 100%-ig biztos lehet benne.

1. Intelligens

Minden férfinak szüksége van egy okos nőre, aki segíteni tud az élet nehézségeiben. Azt mondják, hogy minden sikeres férfi mögött egy nagyszerű nő rejlik. és ez tényleg igaz. Nő nélkül az ember nem más, mint egy önző ember. Kösd össze az életed egy bölcs asszonnyal, aki értelmet, irányt ad az életednek.

2. Szépség

Vannak olyan nők, akik túlságosan a szépségre fektetik a hangsúlyt, de vannak akik éppen ellenkezőleg, elrejtik a szépségüket. A szépséget nem kell szégyellni, viszont egy bölcs nő megfelelően használja ezt az adottságát.

3. Kedves és gondoskodó

Ha ez a tulajdonság nincs meg egy nőben, akkor nincs miről beszélni. Sokan kijelentik, hogy nem akarnak gyereket. Ennek ellenére minden nőben el van rejtve az anyai ösztön. Ha egy napon családot szeretnénk alapítani, meg kell győződnünk arról, hogy a nő tisztában van azzal, hogy egy nap anya lesz.

4. Energikus

Az élet gyakran unalmas és egyhangú. A nő nem arra született, hogy szórakoztassa a férfiakat. Viszont ha egy nő energikus, és hajlandó a kalandokra, akkor boldogabbá tesz téged.

5. Ragaszkodó

Ez az egyik legfontosabb tulajdonság. Egy nő képes teljesen odaszentelni magát a férfinak, akit szeret. Ha találsz egy nőt, aki igazán szeret téged, megtaláltad a legnagyobb ajándékot a világon.

6. Kompromisszumképes

A nők és férfiak is iszonyatosan makacsok tudnak lenni. Szeretjük a dolgokat abban a formában ahogyan megszoktuk, nem vagyunk nyitottak a változásra, mert azt gondoljuk, hogy erre nincs szükség. Egy jó kapcsolat viszont a kompromisszumokra épül. Ha akarjuk, ha nem, ezt el kell fogadni! Találj egy nőt, aki kompromisszumképes, de ez csak az érem egyik oldala. Legyél teaz érem másik oldala!

7. Otthonra talált melletted

Pontosan tudja, hogy hol és ki mellett a helye és nem vágyakozik máshová. Ha a szemébe nézel és a lelked tükörképe jelenik meg, akkor megtalálta melletted a helyét.

8. Megmondja, ha tévedsz

Minden férfinak szüksége van egy nőre, aki kirángatja a sok hülyeségből. A férfiaknak egy rejtélyes képessége, hogy sokszor rossz döntéseket hoznak és hülyeségeket csinálnak. Ha megtaláltad a nőt, aki a helyes útra terel téged és néha azt mondja, hogy tévedsz, akkor az életed jobb irányba fog haladni.

9. Erős, de nőies

Mindenkinek megvan a saját ízlése a nők terén, de ezek az erő és nőiesség kombinációi. Ez a két tulajdonság nem ellentétes. Gyakran sikeresen lehet kombinálni a két tulajdonságot: a nő tudatában van azzal, hogy nő, és büszke arra, hogy annak született.

10. Szenvedélyes

Az élet akkor szép, ha tele van szenvedéllyel. De az egész életünket lehetetlen szenvedélyesen leélni. A szenvedély két igazi egyéniség között keletkezik és az a csodálatos benne, hogy ragályos.

11. Szeret téged

Ha valaki szeret téged és nem tudja elképzelni az életet nélküled, akkor ne engedd el soha! Gyakran az emberek fel sem fogják, hogy valaki mennyire szereti őket, és ezt nem becsülik meg. Mindig azt gondoljuk, hogy úgyis lesz majd egy második esély, hogy együtt legyünk. De ez egyáltalán nem biztos... Ne kockáztassunk!