Biztosan te is elmerengtél már azon, hogy milyen lenne visszamenni a gyerekkorodba, és újra átélni, amikor még minden olyan gondtalan volt, nem kellett semmin aggódni, nem kellett komoly döntéseket meghozni. Nos, a mostani cikkünkben szereplő srácnak, Conor Nickerson sikerült újra átélni gyerekkorát, még ha nem is úgy, ahogyan elsőre gondolnád. Mivel még nem találták fel az időgépet, ezért előkereste néhány régi gyerekkori fényképet, és "ráphotoshoppolta" a mostani önmagát a fotókra, így olyan, mintha együtt lógna a gyerekkori énjével.

Egyszer úgy nyilatkozott, hogy rengetegszer eltűnődött azon, hogy milyen lenne, ha mostani önmagát ráphotoshoppolná a régi képeire. Nem is tétlenkedett sokat ugyanis megvalósította ezt az ötletet.

- összegyűjtöttem néhány ruhát, ami pont olyan volt, mint ami régen rajtam volt, például pólót, sapkát, nadrágot, pulcsit és megpróbáltam mindent megtenni azért, hogy visszaadjam azt, amilyen voltam régen.

A fiú elmondta, hogy az egyik legnehezebb feladata az volt, mikor a 1997-es képek minőségéhez kellett igazítania a mait.

- Rengeteg élesítést, elmosódást, zajszűrőt kellett használnom, hogy a két kép minősége hasonlítson egymásra.

Conor olyan jó munkát végzett, hogy nagyon nehéz megmondani hol is van megphotoshoppolva a kép.

Ma úgy döntöttünk, hogy elhozzuk Conor gyűjteményét, hogy ti is meg tudjátok nézni milyen remek képeket szerkesztett.

A gyümölcsszedés nagyon jó kis móka.

Az ajándékok kibontása.

Egy forró nyári napon a hűs árnyékban ülni a legjobb.

úgy látszik sikerült még a gyertyákat is megszerkesztenie, hogy 19-et mutasson az 1 helyett.

Teljesen úgy néz ki, mintha a bátyja lenne a gyerekkori önmagának. Ha nem mondták volna el előre, hogy csak szerkesztés, nagyon könnyen el lehetne hinni, hogy ezek igazi fotók.

(via)