A párkapcsolatok folyamatosan változnak az idő múlásával, és különböző szakaszokba lépnek. Minél régebb óta vagytok egymás mellett, annál több átalakuláson megy keresztül a kapcsolatotok. Jókon és rosszakon egyaránt. Azonban ha mélyebben megvizsgálod a dolgokat, akkor rá kell jönnöd, hogy végső soron nincs ebben semmi rossz, csupán csak egy újabb fejezetéhez érkezik szerelmetek. Most összegyűjtöttük nektek azokat a törvényszerűségeket, amiket senki sem tud kikerülni, és minden kapcsolat esetében igaznak bizonyulnak.

1. Néha unatkozni fogtok egymás mellett.

2. Időről-időre elveszíted a másikat. Van, amikor máshogy képzeled el a jövőt vagy a szíved egy kicsit más irányba húz, de ez teljesen normális.

3. A bizalomnál nincs törékenyebb, ezért nagyon óvatosan kell vele bánni.

4. Nem lesz mindig mindenről ugyanaz a véleményetek, de a lényeg, hogy elfogadjátok egymás álláspontját.

5. Senki sem tud úgy megbántani, mint az a személy, akit a legjobban szeretsz. Egy-egy vita hevében ez gyakran meg is történik.

6. A házasság és a gyermekvállalás idönként próbára tesz minden kapcsolatot.

7. Van, hogy magányosnak fogod érezni magad.

8. Olyan furcsa gondolataid támadhanak néha, hogy nem-e lehetnél boldogabb valaki más mellett, vagy hogy talán szakítanod kellene, de ez a legjobb kapcsolatokban is felmerülhetnek egy-egy rosszabb időszakban. Ha túl lendültök ezeken, akkor viszont érzitek, hogy soha nem tudnátok a másik nélkül élni.

9. Nem mindig fogod kívánni a másikat, de attól még érezhetitek jól magatokat együtt.

10. A szerelem önmagában nem elég. Folyamatosan gondozni, ápolni kell a kapcsolatotokat.

(via brightside.me)