Minden bizonnyal nem sokak előtt ismert érdekesség, hogy vannak olyan női nevek, amik tudat alatt az átlagosnál jobban felkeltik a férfiak figyelmét. Na, de miért van ez? Nos, az az igazság, hogy a magyarázat egyszerűbb, mint elsőre gondolnánk. Leginkább a nevek csengése, hangzása az, ami képes megragadni a férfiak érdeklődését. Persze egyetlen pasi sem csupán a név alapján fog párt válsztani magának, mindenesetre némi pluszt előnyt jelenthet a szerencsés hölgyek számára.

1. Veronika

Ez egy nagyon elegáns és vonzó név, amit a férfiak előnyben részesítenek.

2. Olívia

Eme nevet az egzotikus ünnepekkel társítják össze, ezen kívül pedig az olajfa szóból ered. Walesben például a legnépszerűbb női nevek között volt 2006-ban és 2009-ben.

3. Zoé

A különleges csengésű név manapság egyre népszerűbb.

4. Júlia

A Júlia név a melegségre, szeretetre és odaadásra emlékeztet bennünket. Ez elképzelhető, hogy a Rómeó és Júlia című romantikus műnek köszönhető.

5. Heléna

Nagyon sok férfi nem tudja megmagyarázni, hogy miért részesítik előnyben a Heléna nevet. Elképzelhetőnek tartják, hogy valahogy a történelemhez van köze.

6. Izabella

Ezt a nevet a férfiak akkor szeretik, ha az teljes egészében ki van mondva. Amennyiben csak annyi hangzik el, hogy Iza, már nem annyira nőies és vonzó a férfiak számára.

7. Maja

A Maja egy nagyon nőies és finom név, ami igencsak felkeltette a férfiak figyelmét. Az ilyen nevű nőket kedvesnek és aranyosnak gondolják.

8. Rózsa

Valószínűsíthető, hogy a Titanic című filmnek köszönhető, hogy a Rose (Rózsa) név olyan felkapott lett a férfiak körében. Ezen kívül a rózsát tartják a világ legszebb virágának, miért ne lehetne egy ilyen nevű hölgy a világ legszebb nője is.

9. Anasztázia

Ez egy nagyon ritka ugyanakkor nőies név, ami vonzza a férfiakat. Olyan különleges, hogy sok királyi családban volt ilyen nevű hercegnő.

10. Alexandra

állítások szerint az ilyen névvel rendelkező nők nagyon hevesek, illetve megközelíthetetlenek, ami köztudott, hogy nagyon imponál a férfiaknak.

(via latnodkell.com)