1. Aki igazán szeret, annak nem csak akkor kellesz, amikor minden rendben van, vagy amikor éppen szüksége van rád, hanem akkor is fogja a kezedet, amikor a legkevésbé sem tűnsz szerethetőnek. Mert tudja, hogy ekkor van a legnagyobb szükséged a szeretetére.

2. Millió módja van, hogy azt mondjuk, szeretlek. "Ugye eszel rendesen? Hívj fel, ha hazaértél! Pihenj egy kicsit! Vigyázz magadra!"

3. Egy kapcsolat lényege nem az, hogy hányszor vesztek vagy békültök ki, hanem hogy hányszor fogjátok meg egymás kezét és mondjátok ki, hogy: Megoldjuk!

4. Ha két embernek együtt kell lennie, végül úgyis egymásra találnak!

5. Olyan társat válassz, aki számodra a legjobb. Nem a szüleid számára jó, vagy a státuszodnak, vagy a bankszámládnak, hanem jól érzed magad vele. Olyan társat válassz, akivel érzelmileg teljes életet tudsz élni.

6. Szeretem, amikor ő ír nekem, mert akkor tudom, hogy ő is gondol rám, legalább egy kicsit!

7. Legszebb szerelem az, amikor a párodban megtalálod a barátod, aki humoros és lehet vele nevetni, a testvért aki megvéd ha kell, és a szülöt, aki egy kicsit szid, de te vagy a szeme fénye.

8. Amikor veled vagyok, nem kell azon fáradoznom, hogy boldog legyek, mert AZ vagyok.

9. Amikor valaki tényleg szeret téged, nem kell kimondania. mindig meg fogod tudni abból, ahogyan bánik veled!

10. Ha két ember igazán fontos egymás számára, akkor megtesz mindent annak érdekeben, hogy boldogok legyenek, és senki és semmi nem választhatja szét őket!