A szerelem egy teljesen kiszámíthatatlan, szavakkal csak nehezen körülírható érzés, ami egyes emberek életében viszonylag gyakran, míg másokéban ritkábban köszönt be. Némileg talán meglepő módon általában azokat a lányokat kerüli el szerelem, akik magabiztosak, talpraesettek, készek szembenézni bármilyen akadállyal az életben. De ez vajon mitől lehet így? Miért kosarazzák ki azokat a nőket, akik szinte egyáltalán nem függnek a férfiaktól? A mostani cikkünkben ennek próbálunk utánajárni, és tíz indokot veszünk elő, hogy igazábból miért is kerülik a férfiak az ilyen típusú hölgyeket.

1. Ismerik saját magukat és az érzelmeiket

Egy független és magabiztos nő, soha nem fog csak azért kapcsolatot létesíteni valakivel, hogy legyen mellette valaki. Inkább addig várnak, míg el nem jön egy olyan ember, aki valóban szereti és tiszteli őket. Pontosan ezért nem félnek egyedül maradni.

2. A férfiak egyszerűen kevésnek érzik magukat

Mindegy, hogy mennyire vagy aranyos, meg segítőkész, kedves vagy türelmes, ha talpraesett és magabiztos nő vagy, akkor a férfiak messziről elkerülnek, mert félnek az ilyen nőktől. Mivel kevésnek érzik magukat a talpraesett hölgyek mellett ezért kizárt dolog, hogy kapcsolatot létesítsenek velük.

3. Nem függnek a férfiaktól

A férfiaknak imponál, ha egy hölgyet meg kell védeni, ám a talpraesett nőket nem kell senkitől megvédeni, mert mindent képesek egymaguk elintézni és tudják, hogy mit akarnak az életben. Ők nem szorulnak rá senkinek a segítségére, ami szintén nagyon tudja zavarni az erősebbik nem képviselőit.

4. Rövid időn belül észreveszik, ha egy pasi kihasználja

átlagosan egy-két hónap alatt észreveszi, ha egy pasi csak kihasználja vagy átveri. Ebben az esetben ő nem kockáztat, kerek perec megmondja, hogy nincs esélye. Ilyenkor persze válogatósnak hiszik őket, de az igazság az, hogy olyan kapcsolatba nem megy bele, amiből ő jöhet ki rosszul.

5. Egyből rájönnek, ha hazudnak nekik

Ez a pont kapcsolódik az előbbihez. Kifinomult érzékeik miatt egyből rájön, ha hazudnak neki. Nem lehet szép szavakkal levenni a lábáról, jobban szereti, ha a férfi konkrét cselekedetekkel mutatja meg, hogy komolyak a szándékai.

6. Túl magabiztosak

A férfiakat ez nagyon zavarja, hiszen egy erős nő tudja mit szeretne az élettől, így nincs mások segítségére szüksége. Ami biztos, hogy sosem fogj másnak mutatni magát, úgyhogy ne is várja el senki tőle, hogy visszavesz a tempóból és szürke egérré változik.

7. Teljes szívből szeretik azt, aki őket választja

Ha szerelmes lesz, akkor tiszta szívéből szereti az adott illetőt. Egyenlőként kezeli a másik felet, megbízik benne, elmondja legféltettebb titkait is. A férfiakat azonban megijeszti, ha valaki túl gyorsan vallja be az érzéseit. Hozzájuk lassan kell közelíteni, különben elfutnak. Az ijedős férfiakra viszont egyáltalán nincs szüksége egy talpraesett nőnek, így hagyja őket futni.

8. Egyediek

Mivel nem mindennapi személyiséggel vannak megáldva, ezért nagyon bonyolult megtalálni a hozzá legjobban passzoló férfit. Nem átlagosak, ami gondolkodásmódjukban, cselekvőképességükben és kreativitásukban is megmutatkozik.

9. Ambiciózus személyiségek

Egyáltalán nem függ a párkapcsolattól, ha egyedül kell lennie akkor sem keseredik el, mindig megtalálja a módját, hogyan foglalja le magát. Ez valóban zavaró lehet a férfiaknak, hiszen nem lógnak állandóan társkereső oldalon, hogy keressék a szerelmet.

10. Nehéz rájuk találni

Mivel nem épp a társkereséssel vannak elfoglalva, hanem az életükkel és a karrierjükkel ezért nehéz rájuk találni. Nem járnak bulizni, se kocsmázni és egyéb olyan helyre ahol lehetőség nyílna az ismerkedésre. Pedig vannak olyan férfiak, akik pontosan ilyen nőkre vágynak. Csak a szerencsében bízhatnak, hogy egy nap majd majd beléjük botlanak és örök szerelmet fogadnak egymásnak.