Bár az általános vélekedés szerint a nagykorúság egyet jelent a felnőttséggel, de ez nem jelenti azt, hogy ténylegesen így is van. Sőt, a tapasztalatok azt mutatják, hogy a legtöbb esetben egyáltalán nem. Egészen addig csak egy fiúnak tekinthető valaki, amíg a viselkedése nem olyan, ami az érett férfiakra jellemző. összegyűjtöttük azokat a dolgokat, amivel nagyon egyszerűen megállapítható, hogy adott esetben egy igazi férfival vagy csak egy fiúval van dolgunk.

1. A férfiak mernek döntéseket hozni, a fiúk viszont nem

Biztos nem ismeretlen terület, hogy a fiatalok szeretik magukat kihúzni a felelősség alól, így vannak ezzel a fiúk is. A férfiak viszont mernek kockáztatni és dönteni, mert ezzel egy jobb életet is biztosíthatnak maguknak.

2. A férfiak kitartóak, a fúk viszont nem

Egy igazi férfi kitartóan tud küzdeni a céljaiért. Egy fiú viszont az első akadálynál feladja a küzdelmet. Eme hozzáállás egy egyszerű veszekedés alkalmával kideríthető. Míg a fiúkat könnyen lehet manipulálni, a férfiakat nem.

3. A férfiak meg tudnak javítani dolgokat, a fiúk inkább azonnal segítséget hívnak

Ha például defektet kaptak a férfiak tudják hogyan cseréljék ki a kerekeket. Legrosszabb esetben szakembert hívnak, ha akkora a kár. A fiúk viszont meg sem próbálnak tenni valamit, hogy javítsanak a helyzeten, egyből másra hagyatkoznak.

4. Egy igazi férfi sosem viselkedik önzően, ezzel ellentétben a fiúk elég gyakran

Egy igazi férfinek számít, hogy partnerének is ugyanolyan jó legyen, mint neki. Ez a kölcsönös tiszteleten is alapul. A fiúk ezzel mit sem törődve csak a saját örömükkel foglalkoznak.

5. Egy igazi férfi nem sértődik meg minden apróságon, míg a fúk olyanok, mint a durcás kisgyerekek

Természetesen egy igazi férfi nem fog mindenféle értelmetlen apróságon megsértődni, hajlandó áldozatokat hozni és kompromisszumkész. Míg egy fiú gyakran úgy viselkedik, akár egy dedós.

6. A férfi törődik a körülötte lévőkkel, a fiúk pedig nem

Egy igazi férfi értékeli és megbecsüli a nőket, ezzel szemben a fiúk csak a számokra hajtanak.

7. A férfi tudja hol a helye, és hogyan alkalmazkodjon, a fiúk elvárják, hogy hozzájuk igazodjon mindenki

A fiúk dacosabbak, nehezen engednek másoknak, és azt szeretnék, hogy körülöttük forogjon a világ. A férfi viszont két lábbal a földön áll, és pontosan tudja, hogyan alkalmazkodjon.

8. A férfiak sosem hibáztatnak senkit, a fiúk viszont rendszeresen másra hárítják a felelősséget

Ha egy férfi hibázik, akkor elismeri, hogy tévedett. Míg egy fiú mindenki mást fog hibáztatni a kudarc miatt.

9. A férfiak kompromisszumkészek, a fiúk nem

Egy igazi férfi hajlandó az egyességre. A fiúk viszont a komfortzónájukban érzik jól magukat, amit semmi pénzért nem hajlandóak elhagyni.

10. A fiúk gyakran kizárólag csak magukkal törődnek, a férfiak viszont odafigyelnek a párjukra

A fiúk sokszor önző módon viselkednek, és senkivel sem törődnek. A férfiak ezzel szemben figyelnek a párjukra, és arra, amit mondanak.