Ahogyan a férfiaknak is szerfelett változatos az ízlésük a nők terén (vannak, akik a vékonyabb, míg mások inkább a teltebb idomú hölgyeket kedvelik, egyesek a szőkékre, mások pedig a barnákra, vagy a vörösökre buknak), úgy a nőknek is egyénenként eltérő lehet az ízlésük a férfiakkal kapcsolatban.

Bár a hölgyek ízlése eltérő, de mégis vannak olyan dolgok, amik egyetlen nőt sem hagynak hidegen. És ezalatt nem olyan tulajdonságokra gondolunk, mint a szemszín vagy éppen a magasság, hanem olyanokra, amiket minden férfi szabadon alakíthat magán.

Mindezek tudatában kijelenthetjük tehát, hogy a nők ízlése rendkívül változatos, de vannak dolgok, amikben szinte mindannyian egyetértenek! Ebben a cikkben sorra veszzük, hogy mik is egészen pontosan.

1. Testtartás

Egy peckes tartású férfi magabiztosságot és határozottságot sugároz! Tehát húzd ki magad, hasat be, és vállakat hátra!

2. Kerek formák

Nemcsak a férfiak vonzódnak a szép formákhoz, a nők is ezeket kedvelik. A legférfiasabb alakformáló sport a biciklizés, gyorsgyaloglás, súlyzózás és az úszás. A gyakorlatokat azonban nem ajánlott túlzásba vinni, mert a lányok nem szeretik a túlságosan izmos férfiakat sem.

3. Kellemes illat

A rendszeres, napi tisztálkodás alapvető, az ezzel járó friss, üde illat is. Az is teljesen normális, hogy az urak is napi szinten parfümözik/kölnivel illatosítják magukat. Azonban vigyázniuk kell arra, hogy ne használjanak túl intenzív parfümöt vagy dezodort, inkább a könnyedebb illatokat válasszák. A nők kifejezetten taszítónak találják az erős mesterséges illatokat – a tartós, de szolíd illatokhoz vonzódnak!

4. Egészséges étkezés

Biztosan te is láttál már csülkön cuppogó, libacombot faló, pörköltbajszos férfit… Szép látvány volt? Ugye, hogy nem! A nők felnéznek azokra a pasikra, akik az egészséges életmód elkötelezett hívei.

5. Divatos frizura

A nők 90%-a nem tartja túl vonzónak a lófarkas férfiakat. Szerintük egy jól vágott, rövid frizura sokkal jobb megjelenést ad. Fontos továbbá, hogy arcszőrzetük is mindig rendezett legyen!

6. Egészséges fogak

A lyukas, szuvas, elszíneződött fogak kiábrándítók, és a szagos lehelet sem túl csábító. Nem árt tehát kerülni az erős illatú ételeket, mint pl. fokhagyma, illatos sajtok. A dohányzó férfiak hátrányból indulnak, nekik kifejezetten oda kell figyelniük szájuk higiéniájára és fogaik fehérségére!

7. Öltözködés

Bár a férfiakat köztudottan nem érdekli a divat, a nők számára nagyon is sokat számít, hogy hogyan fest mellette partnere. A legjobb tanács a férfiaknak, hogy mindig tartsanak egyszínű, tiszta, vasalt, minőségi alapdarabokat szekrényükben, mert ezek soha nem mennek ki divatból.

8. Ápolt ujjak és körmök

A koszos, lenőtt, vagy a körömrágástól sebes ujjak látványa minden nőt taszít. Szóval uraim, szerezzetek be egy minőségi körömvágót, vagy keressetek egy ügyes kezű manikűröst, hogy mindig ápolt lehessen a kezetek és körmötök.

9. Magabiztosság

Az önbizalom veszi le leginkább a nőket a lábukról. Fontos, hogy a férfi tekintete megbízhatóságot sejtessen, mert így a nők azonnal a támaszt, az erőt láthatják meg benne. Azonban az, ha egy pasi megjátssza magát egy nőnek sem jön be, egy pasi legyen önmaga és mosolyogjon szívből.

10. Anyagi függetlenség

Ez nem azt jelenti, hogy a nők a tömött pénztárcákra és tízmilliós kocsikra buknak. A nőknek kell a biztonság. Tudniuk kell, hogy választottjuk talpraesett és megvan a magához való esze. Képes megteremteni a kényelmes élethez szükséges anyagiakat.