Ahogyan a férfi nem képviselőinek is roppant módon változatos az ízlésük a hölgyek terén (vannak, akik a vékonyabb, míg mások inkább a teltebb idomú lányokat kedvelik, egyesek a szőkékre, mások pedig a barnákra buknak), úgy a nőknek is egyénenként eltérő lehet az ízlésük a pasikkal kapcsolatban.

Mindenkinek más az, ami tetszik, de mégis vannak olyan dolgok, amik egyetlen nőt nem hagynak hidegen. és itt nem olyan tulajdonságokra gondolunk, mint a szemszín vagy éppen a magasság, hanem olyanokra, amiket minden férfi kénye-kedvére alakíthat magán.

Ezek után kijelenthetjük tehát, hogy a nők ízlése sok mindenben különbözik, de vannak dolgok, amikben mindannyiuk egyetért! Lássuk hát, hogy mik is azok pontosan!

1. Kerek formák

Nemcsak a férfiak vonzódnak a szép formákhoz, a nők is ezeket kedvelik. A legférfiasabb alakformáló sport a biciklizés, gyorsgyaloglás, súlyzózás és az úszás. A gyakorlatokat azonban nem ajánlott túlzásba vinni, mert a lányok nem szeretik a túlságosan izmos férfiakat sem.

2. Kellemes illat

A rendszeres, napi tisztálkodás alapvető, az ezzel járó friss, üde illat is. Az is teljesen normális, hogy az urak is napi szinten parfümözik/kölnivel illatosítják magukat. Azonban vigyázniuk kell arra, hogy ne használjanak túl intenzív parfümöt vagy dezodort, inkább a könnyedebb illatokat válasszák. A nők kifejezetten taszítónak találják az erős mesterséges illatokat – a tartós, de szolíd illatokhoz vonzódnak!

3. Testtartás

Egy peckes tartású férfi magabiztosságot és határozottságot sugároz! Tehát húzd ki magad, hasat be, és vállakat hátra!

4. Egészséges étkezés

Biztosan te is láttál már csülkön cuppogó, libacombot faló, pörköltbajszos férfit… Szép látvány volt? Ugye, hogy nem! A nők felnéznek azokra a pasikra, akik az egészséges életmód elkötelezett hívei.

5. Divatos frizura

A nők 90%-a nem tartja túl vonzónak a lófarkas férfiakat. Szerintük egy jól vágott, rövid frizura sokkal jobb megjelenést ad. Fontos továbbá, hogy arcszőrzetük is mindig rendezett legyen!

6. Egészséges fogak

A lyukas, szuvas, elszíneződött fogak kiábrándítók, és a szagos lehelet sem túl csábító. Nem árt tehát kerülni az erős illatú ételeket, mint pl. fokhagyma, illatos sajtok. A dohányzó férfiak hátrányból indulnak, nekik kifejezetten oda kell figyelniük szájuk higiéniájára és fogaik fehérségére!

7. öltözködés

Bár a férfiakat köztudottan nem érdekli a divat, a nők számára nagyon is sokat számít, hogy fest mellette partnere. A legjobb tanács a férfiaknak, hogy mindig tartsanak egyszínű, tiszta, vasalt, minőségi alapdarabokat szekrényükben, mert ezek soha nem mennek ki divatból.

8. ápolt köröm

A koszos, lenőtt vagy a körömrágástól sebes ujjak látványa minden nőt kiborít, főleg ha egy amúgy vonzó férfi viseli ezeket. úgyhogy uraim, szerezzetek be egy speckó körömvágót vagy egy ügyes kezű manikűröst, hogy mindig ápolt lehessen a kezetek!

9. Magabiztosság

Az önbizalom veszi le leginkább a nőket a lábukról. Fontos, hogy a férfi tekintete megbízhatóságot sejtessen, mert így a nők azonnal a támaszt, az erőt láthatják meg benne. Azonban az, ha egy pasi megjátssza magát egy nőnek sem jön be, egy pasi legyen önmaga és mosolyogjon szívből.

10. Anyagi függetlenség

Ez nem azt jelenti, hogy a nők a tömött pénztárcákra és tízmilliós kocsikra buknak. A nőknek kell a biztonság. Tudniuk kell, hogy választottjuk talpraesett és megvan a magához való esze. Képes megteremteni a kényelmes élethez szükséges anyagiakat.