Minden friss szerelmespár arra vágyik az elején, hogy a kapcsolatuk örökké tartó legyen, ez azonban sajnos elég ritka esetben alakul így. Számtalan különböző tényező befolyásolhatja egy kapcsolat tartósságát, de most megkíséreltük összeszedni azokat a leginkább árulkodó jeleket, amik alapján teljes joggal bízhatunk benne, hogy ez a kapcsolat tényleg egy egész életre szóló lesz.

1. Jól érzitek együtt magatokat

jol_erzitek_magatokat.jpg

Egy kapcsolat csak akkor működhet hosszú távon, ha minden helyzetben jól érzitek együtt magatokat. Még akkor is jól szórakoztok, ha éppen nem csináltok semmit.

2. Tisztelitek egymást

tisztelet.jpg

Kölcsönösen tisztelitek egymás véleményét, munkáját, érzéseit.

3. Az ő barátai a te barátaid is

baratok.jpg

Kutatások kimutatták, hogy erősebbek és tartósabbak azok a kapcsolatok, ahol a másik fél jól érzi magát a te barátaiddal is.

4. Csók

csok.jpeg

A legtöbb kapcsolat esetében egyre kevesebbet csókolóznak a párok az idő előrehaladtával, míg végül teljesen elhidegülnek egymástól. Azok a párok, akik rendszeresen csókolóznak, sokkal tovább maradnak együtt.

5. Bókok

elmondd_a_masiknak.jpg

Egy jól működő kapcsolatban nagyon fontos, hogy bókoljatok egymásnak. Mindig adjátok a másik tudtára, ha büszkék vagyok rá.

6. Nevetés

nevetes.jpg

Ha jókat tudtok nevetni együtt, szeretitek a másik humorát, az bizony számos problémát segít áthidalni egy kapcsolatban.

7. Jóban-rosszban együtt

4807z360982o03045v659083c75610a29830k7540387n0536-1.jpg

A legfontosabb, hogy mindig a másik mellett álljunk, nehéz időkben is támogassuk.