A fotón öt csinos lány látható, akikről közvetlenül a diplomaosztós bulijuk előtt készült ez a közös fotó. Az első, de talán még a sokadik ránézésre sem vehetünk észre semmi szokatlant, vagy nem oda illő dolgot a képen, ám az igazán éles szeműek azért kiszúrhatnak egy vicces furcsaságot. Lássuk, hogy neked sikerülni fog-e.

íme a fotó:

Te sem találod? Ne csüggedj, ugyanis nem vagy vele egyedül. Sőt, inkább azok vannak túlnyomó többségben, akik hiába bámulják perceken keresztül a fotót, akkor sem vesznek észre semmi furcsaságot.

Ha lejjebb tekersz, akkor megmutatjuk a turpisságot.

Ha még így sincs meg, akkor menj még lejjebb, és most már tényleg eláruljuk, hogy szokatlan a középső lány kezében lévő "retikülben".

A szőke, sötét ruhás lány kezében nem egy táska látható, hanem egy óriási flaska, amiben feltehetően nem ásványvízet csempészett be a bulira, de kik vagyunk mi, hogy a képek alapján ítélkezzünk.

A szőke hölgy jóízűen meghúzza a flaskát, miközben a másik két lány inkább pukkant egy pezsgőt. Bennetek is felmerült a kérdés, hogy azt az üveg pezsgőt vajon hol, és hogyan csempészhették be?

Lehet, hogy inkább nem is akarjuk tudni... :P