Egy csalódott feleség megosztotta másokkal, hogy milyen módon kezelte azt a helyzetet, amikor a férje elhagyta egy másik nőért, majd pedig azt, hogy kis idő elteltével hogyan könyörögte vissza magát. Azonban a történetben van egy csattanó, ami megmagyarázza, hogy miért fogadta vissza azt a férfit, aki ilyen csúnyán bánt vele.

Amikor félrelépett a férjem, csak annyit kérdeztem tőle, hogy miért? Mivel jobb a másik nő, mint én? A válasza az volt, hogy: "Ő magas, jó alakja van, és jobban érzem vele magam, mint veled."

Nem akartam vádaskodni, csak hagytam, hogy elhagyjon, de előtte figyelmeztettem, hogy nincs visszaút. Közöltem vele, hogy minden joga meg van ahhoz, hogy elhagyjon, viszont nem jöhet vissza hozzám, mert az én lelkem nem játékszer. Minden joga meg van ahhoz, hogy más nőt szeressen, de ahhoz nincs, hogy engem tönkretegyen lelkileg.

Ha elmegy, utána nem vagyok köteles visszafogadni azt a férfit, aki úgy megbántott, mint még soha senki. Elmondtam neki, hogy nem vagyok rá kíváncsi, hogy néz ki a másik nő, és nem érdekel, hogy mennyire szép. Nem fogok vele veszekedni, és nem fogok rá haragudni. én olyannak szeretem magam, amilyen vagyok, elfogadom mindazt ami jó, és rossz bennem. A férfi akit szerettem, hátat fordított nekem és elment anélkül, hogy bocsánatot kért volna.

Aztán persze visszatért, mert bár a másik nővel jó érezte magát egy ideig, de rájött, hogy csak kihasználja őt, és valójában nem szereti. Megkért, hogy bocsássak meg neki, és adjak még egy esélyt. Belementem, de ez csaka bosszúm része volt. Azt akartam, hogy ő is érezze, hogy milyen, amikor elhagy az az ember, akit szeretsz. én nem csaltam meg, jó voltam hozzá és hagytam, hogy azt higgye, elfelejtettem amit tett.

Amikor a legboldogabb volt, tele volt tervekkel és vágyakkal, akkor közöltem vele, hogy itt a vége, elhagyom. Nem kezdtem el magyarázkodni, hagytam, hogy azt higgye, hogy van valakim. Kérdezgetett, és nem értette, hogy miért döntöttem így. Nem válaszoltam az üzeneteire, ugyanúgy viselkedtem, ahogy ő is velem korábban.

Majd visszatértem. "Azért tértem vissza, hogy elmondjam neked, hogy megbocsátok, de nem felejtek, és nem vagyok naív. Okosabb vagyok annál, mintsem az orromnál fogva vezess!"

Egy macskát be lehet csapni tejjel, de egy oroszlán nem lép a macska nyomdokaiba, hanem harcol magáért. Legyetek büszkék, és ne hagyjátok magatokat!

(via bidista.com)