Ahány ház, annyiféle karácsonyfa. Mindenki másképp, a saját ízlése szerint öltözteti fel a fát karácsonykor. A lehetőségek tárháza kimeríthetetlen, hiszen különböző színű, méretű díszek és fényfüzérek közül válogathatunk. és akkor a szaloncukrokról már nem is beszélve. A feldíszített karácsonyfa nem csupán az ízlésünket tükrözi, hanem betekintést enged a személyiségünkbe is.

A fenti kis felvezetőből nem nehéz kitalálnotok, hogy ezúttal egy karácsonnyal kapcsolatos személyiségtesztet hoztunk el nektek.

Nézd meg jól a képen látható 6 db különböző karácsonyfát, majd válaszd ki azt, amelyik a legjobban hasonlít a tiedre.

1. "Egységes, letisztult" karácsonyfa

Ha ráismertél a karácsonyfádra ezen a képen, az arra utal, hogy konzervatív ember vagy. Magabiztos, és pontosan tudod, mire van szükséged. Nem könnyen hagyod el a kényelmi zónád, és nem szereted a szokatlan vagy új dolgokat. Megbízható ember vagy, aki készen áll más emberek támogatására. Szereted a szabályokat, és mindig próbálod betartani őket. Szereted, ha az életben minden egyértelmű, szereted a dolgokat percekig megtervezni, és megőrjít, ha valami rosszul sikerül.

2. "Különc" karácsonyfa

Ha a karácsonyfád a zöldtől eltérő színben pompázik, az azt jelentheti, hogy szeretsz kiemelkedni a tömegből, és a saját utadat járni. Nem zavar, ha hangos vagy, és gyakran megsérted a szabályokat. Merész ember vagy, aki mindig a legmagasabb célokat tűzi ki. Az önkifejezés és a személyes tér sokat jelent neked. Elismerésre törekszel, és készen állsz arra, hogy megmutasd az erőd. Mindig nyitott vagy bármi újabb iránt, és készen állsz a kísérletezésre. A nehézségek szinte soha nem ijesztenek meg, és kitartásodnak köszönhetően meg tudsz birkózni velük.

3. "Mindent bele" karácsonyfa

Ha így díszíted fel a karácsonyfádatt, az azt mutatja, hogy nehezen tudsz döntéseket hozni, és csak egy dolgot kiválasztani. Ugyanakkor könnyen kötsz kompromisszumokat, és megpróbálsz mindenkit boldoggá tenni. Gyakran gondolkodsz azon, hogy jó lépéseket teszel-e, és azok alapján hosszú távú döntéseket hozol. úgy érzed, hogy meg kell ismerned saját magad, hogy mi a jó és rossz oldalad minden helyzetben.

4. "Fényárban úszó" karácsonyfa

A fények iránti rajongásod arra utal, hogy éles eszű, független ember vagy. élvezed az egyéniséged, és arra törekszel, hogy a reflektorfénybe kerülj. Mások véleménye semmit sem jelent neked. A személyes tapasztalatod a fő tanácsadód és az egyetlen tudásforrásod. Megpróbálod diverzifikálni az életed, és gyakran fogadsz el meghívásokat partikra és találkozókra. Nem háziasszony vagy, hanem társasági ember, aki szeret időt tölteni mások gyakran zajos társaságában. Könnyen szerzel új barátokat, mivel nagyon könnyen teremtesz kapcsolatot másokkal.

5. "Kettő az egyben" karácsonyfa

Ha ilyen a karácsonyfád, az azt jelentheti, hogy álmodozó vagy, aki kiszámíthatatlanul cselekszik. Nyitott vagy minden olyan lehetőség előtt, amelyet az élet nyújt neked. De az elkezdett sok tevékenység és ötlet miatt néha nem fejezed be az egyiket, mielőtt egy másikba kezdesz. Képes vagy alkalmazkodni a változó feltételekhez, és mindig megtalálod a kiutat minden helyzetből. Olyan képességgel rendelkezel az emberekkel való kapcsolattartásban, amely segít megszerezni a bizalmukat és támogatásukat. Tudják, hogy bármilyen kérdéssel fordulhatnak hozzád, és nem hagyod el őket nehéz helyzetben.

6. "Nem a méret számít" karácsonyfa

Ha olyan a karácsonyfád van, mint ez, akkor valószínűleg nem igazán szereted a meglepetéseket, és a változásokat. Szerény és nyugodt személyiség vagy, anélkül hogy megpróbálnád magadra felhívni a figyelmet, mert erre nincs szükséged. úgy vagy értékes, ahogy vagy, és nem igyekszel minden áron meglepni az embereket. úgy gondolod, hogy egy embernek saját magát kell mutatnia, hamis díszítés nélkül. és megpróbálod követni ezt a szabályt. Határozott vagy, és tudod, mit akarsz.

(via harmonikum.co)