Nagy vonalakban minden ember ugyanazokra a dolgokra vágyik egy párkapcsolatban a másik féltől: szeretetet, figyelmet, és odaadást. Sok pasi úgy gondolja, hogy a nők néha túl magas elvárásokat támasztanak velük szemben, de ez valójában nem feltétlenül igaz, ugyanis a férfiak többsége képes teljesíteni a párja minden vágyát, kívánságát, csak ahhoz meg kell találniuk azt a nőt, akit érdemesnek tartanak arra, hogy mindezt megtegyék érte. Na, de akkor tulajdonképpen mit is szeretnének a nők egy kapcsolatban a férfitól? Az alábbiakban pontokba szedtük a legfontosabb tényezőket.

1. Legyen úriember

Nem túl meglepő módon a nők rajonganak azokért a férfiakért, akik a tenyerükön hordozzák őket. Manapság nem sok olyan férfi szaladgál az utcán, akik udvariasak és előzékenyek. Egy igazi úriember mindig lesegíti hölgye kabátját, kinyitja neki az ajtót, kihúzza a széket az étterembe. úgy nézz egy nő szemébe, mintha ő lenne az utolsó nő a földön és csak a tied.

2. Legyen odafigyelő

Nagy különbség van a férfi és a női kommunikáció kinyilvánítás között. A nők sokat beszélnek, míg a férfiak nem annyira. A nők hajlamosak mindent megosztani a férfival, mindent! Ha nem akarod, hogy a párod rád förmedjen, ne szakítsd félbe a mondandóját, légy türelmes és hallgasd végig. Ne adj neki tanácsot, mert azt "okoskodásnak" veszi. Ők arra vágynak csak, hogy megoszthassák veled az érzelmeiket és gondolataikat.

3. Legyen társ, és igaz barát is egyben

Akinek a titkainkat elmondhatjuk úgy, hogy nem törnek pálcát a fejünk felett. Egy barát és társ egyben, aki jóban- rosszban mellettünk áll. Aki mindig, minden körülmények között ott lesz, még a legrosszabb időszakainkban is. A legtöbb nőnek nagy szüksége van az érzelmi biztonságra.

4. Legyen jó a humora

A nők imádják, ha egy férfinek van humorérzéke. Ha képes vagy egy nőt megnevettetni az már egy fél sikernek tudható be. Ha a férfiak le akarnak egy hölgyet nyűgözni, nem kell mást tenniük, csak egy kicsit nagyképűnek lenni és remek humorérzékkel rendelkezni.

5. Legyen hűséges

A legtöbb nő, amikor párja van, mindegy egyes nap fél, hogy elveszíti a helyét a férfi szívében. Amit a férfiaknak nem szabad elmondani, hogy hogyan csalta meg az exét, vagy arról mesélni állandóan, mit csináltak együtt a volt barátnővel. De ne is hazudj neki, csak szimplán figyelj, hogy nem kell minden részletet megosztanod vele a múltból, mert annak lehetnek negatív hatásai is. Bizonyítsd, hogy méltó vagy a bizalmára, és bókolj neki rendszeresen.

6. Legyen magabiztos

A nők a magabiztos, vonzó, és a rossz fiús külsővel megáldott férfiakat kedvelik, akik magabiztosak. Legyen udvarias és segítőkész, de ne vigye túlzásba. Legyen tisztában azokkal a dolgokkal, amire egy nőnek szüksége van. Legyél önmagad, és a nő tudja, hogy ki is vagy valójában.

7. Igazi nőnek érezhesd magad az oldalán

A nők szeretik azt érezni, hogy párjuk ízig-vérig nőnek tartja őket. Sok nő tele van gátlásokkal, és szüksége van a pozitív visszacsatolásra a párjától, hogy olyan vonzóak legyenek, ahogy azt a partner elképzeli. Soha, de soha ne példálózz az ex-el, mert akkor csak az ellenkezőjét éred el!

8. Tudja kimutatni az érzelmeit

Uraim, biztos hallottátok már azt, hogy egyáltalán nem ciki, ha egy férfi kinyilvánítja az érzelmeit és elsírja magát. Persze ha óránként eltörik a mécses, az már azért nem annyira férfias. A nők nem szeretik ha egy férfi túlzásba viszi a sírást, mert nem éppen arra utal, hogy erős és kiegyensúlyozott lenne. Szóval, ha nincs olyan probléma, vagy fontos esemény, ami sírást érdemel, próbáljatok meg férfiként viselkedni!

(via szorakoztato)