Az ember nagyon gyakran a sajét érzéseivel, gondolkodásmódjával sincs egészen tisztában. Nem igazán érti, nem képes megmagyarázni még magának sem, hogy mit, és miért úgy gondol vagy érez, ahogyan. Az ilyen kérdések megválaszolásában lehetnek segítségünk az olyan személyiségtesztek, mint az is, amit most hoztunk nektek.

Az alábbi képek esetében egyáltalán nem kell gondolkodnod, csak meg kell mondanod, hogy mi az, amit először észreveszel rajtuk. Ha megvan, akkor mi pedig ismertetjük, hogy ez mit árul el a tudatalattidról, az életszemléletedről, a téged foglalkoztató kérdésekről.

1. Kulcslyuk vagy egy síró alak?

Kulcslyuk: Kíváncsi természet. Az ismeretlen iránti érdeklődésed körül veszi az egész életedet.

Síró alak: Egy érzelmileg labilis személy. Jelenleg egy negatív hullámvölgyben lévő személyiség vagy. Sürgősen rendbe kell tenni magadban a dolgokat, hogy egy boldog kiegyensúlyozott életet élhess.

2. Halak vagy egy női arc?

Hal: Egy örökös pozitivitással rendelkező személy. Olyas valaki aki a szerencse elkötelezettje. örül az életben minden apró cseprő kis dolognak.

Női arc: Egy kommunikatív ember vagy aki nyitott a világra és az emberekre. érdeklődő, kíváncsi természet. Szellemi képességekkel bír, ezért könnyen veszi a hétköznapi feladatokat.

3. Oszlopok vagy emberek?

Oszlopok: Nehezen lép ki a komfort zónából. Biztosra megy inkább, és nem szeret kísérletezni az új dolgokkal.

Emberek: Nincsenek határai. Szabadon áll az élet dolgaihoz. Könnyedén veszi az akadályokat, nem hátrál meg ha egy nehézségbe ütközik. ám egy rendkívül érzékeny, önzetlen, és segítőkész ember.

4. Egy hangjegy vagy egy résnyire nyitott ajtó?

Hangjegy:

Kreatív emberre utal. Számodra fontos az önkifejezés, és az önmegvalósítás. és ezért mindent megteszel. Harcolsz a céljaid eléréséért.

Résnyire nyitott ajtó: Nyitott vagy az életben és készen állsz a változásokra. Tudod mit akarsz és jó úton haladsz a terveid felé.

5. Nő vagy férfi?

Nő: A nők számára azt jelenti, hogy pozitívan állsz az élethez. Ha férfi akkor valószínűleg a női nem elkötelezettje. Nagyon csodálja őket, és van egy nő akiért bármire képes lenne.

Férfi: Ha nő, akkor azt jelenti hogy egy érzelmes és romantikus kapcsolatra vágyik. Ha férfi akkor valaki iránt aggodalmat érzel.

(via nekemtetszik.net)