A legbizarrabb, és egyben legviccesebb éttermi panaszkönyv-bejegyzések az elmúlt évekből. Jó szórakozást, és olvasást kívánunk!

1. Felháborító, hogy fél adagot hetven százalékos áron számítanak fel, ha a felét eszem meg, akkor a felét fizetem csak ki s*ggfejek. Cserébe lenyúltam a borsszórót.

Hirdetés

2. Az önök szakácsa túl ronda és egyáltalán nem olyan mint a Laci bácsi a tvből. Szerintem magukat átverte, kérem a saját érdekükben vizsgálják ki az ügyet.

3. Halászlét rendeltem és spagetti volt benne és még kenyeret se adtak. Hát hülyék maguk?

4. A köretként felszolgált burgonya nem volt megpucolva, rajta volt a héja. A húst azért megsütik?

Hirdetés

5. Ma a férjemmel betértünk az önök éttermébe ebédelni, de a pincérek be vannak b***va. Kérem a felszolgálás minőségének emelését.

6. Ma már a harmadik étterembe jöttem be, hogy végre marhapörköltet egyek, de sehol nem akarnak adni nokedlit. Mindenhol csak galuska van és azt akarják hazudni nekem a pincérek, hogy az ugyanaz. Hát az apjuk f***át!

Hirdetés

7. A pincér leöntött egy korsó sörrel, utána meg rám borított egy tányér pacalt.

8.A pincérek bunkók és szerintem f**szőr volt a rizsben.

9. Húslevest kértem májgombóccal, a pincér meg hozott valami sz**t egy csészében.

10. A pincértől kólát rendeltem de ő véletlenül ananászlevet hozott. Allergiás vagyok az ananászra, ha valami bajom lesz tőle, perelni fogok. Válasz: Tisztelt Hölgyem, a tévedésből elcserélt italt nagyon sajnáljuk, mindazonáltal nem értjük, hogy amennyiben valóban allergiás rá, miért itta azt meg?

Hirdetés

11. Távozáskor a felszolgálójuk indulatosan szólt hozzám és megfenyegetett, hogy rendőrt hív. Igaz, hogy véletlenül elfelejtettem fizetni, de akkor sem kéne így viselkedni.

12.Tisztelt étteremvezető! Tájékoztatnám, hogy az éttermében, a mosdók állapota több mint felháborító. Az ülőkék konkrétan le vannak kenve sz***al. Mind a négy fülkében.

13. A felszolgáló lek***ázott, kérem azonnali kirúgását.

Hirdetés

14. A vécében nem volt kéztörlő, de hajszárító meg igen. Szerintem át kéne gondolni mi a fontosabb...

15. Az étel hideg volt, a pincér meleg.

16. “lledelmesen megkértem a pincért, hogy nem e lehetne csinálni egy kis grízes tésztát, amire ő bement a konyhára, és még itt az étteremben is hallottam ahogy röhögnek és gúnyolódnak rajtam. Nem mindenki gazdag ám.

Hirdetés

17.A fűszervajba találtunk egy kindertojás játékot.

18. A megrendelt Lucifer sertésszelet, ehetetlenül csípős volt. Jó, mondta a pincér, hogy bazi erős, de azt nem, hogy ennyire S**R.

19. Nem kéne feltenni az étlapra valami olyan kaját is amit szeretek?

Hirdetés

20. Sziasztok Anna vagyok anya küldött ide hogy írjam be azt, hogy hogyan ízlett az ebéd. Hát a leves az nagyon finom volt mert nem volt, mert nem szeretem és inkább nem kértem. A második abban finom volt a hasábkrumpli csak kevés kecsöpöt adtak hozzá fagyi vagy csoki meg nincs. Mire legközelebb jövünk anyáékkal lécci hozzatok apu kifizeti

Hirdetés

21. A vécébe menet kezemben maradt a kilincs.

22. Szerintem a felszolgálójuk lopja magukat, a saját szememmel láttam amint pénzt vesz ki a kasszából.

23. A felszolgáló olyan részeg, hogy a pulton fekszik és hány. Szerintem kéne neki hívni egy mentőt, mert már egy órája ott van és felháborító, hogy minket meg ki se szolgál senki.

24. Szőrt találtam a kajámban. Mivel a szakács kopasz ezért a legrosszabra gondolok. Kérem azonnali intézkedésüket. A vécében nem volt vécekefe, úgyhagytam.

Hirdetés

25. Mikor a pincértől fogpiszkálót kértem, azt mondta, hogy tud ajánlani egy jó fogorvost. Követelem, hogy rúgják ki. A fröccs meg k***adrága.

26. Igazából nekem nincs panaszom, mert az étel meg az ital jó volt, csak arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy a konyháról fura nyögések hallatszottak ki, aztán a felszolgáló kisasszonynak meg lisztes kéznyomok voltak a fenekén.

Hirdetés

27. A felszolgáló csajnak túl mély a dekoltázsa, minden pasi őt nézi! Ez nem zavarja az étterem vezetését?

28. A pincérek mikor azt hitték nem hallom őket, arról beszéltek, hogy hogyan d**nának meg. Javaslom az elküldésüket.

Hirdetés

29. Akartam cigit venni, de maguk nem tartanak. A pincérek meg nem adnak a sajátjukból. Igazi vendégszeretet mondhatom. Pedig kifizettem volna.

30. Panaszt szeretnék tenni, ugyanis a húslevesben nem volt hús.

31. Felháborító, hogy azt a sz**os egy tányér ételt csak a rohadt termékbemutató után hajlandóak felszolgálni. Smucig népség.

32. Tisztelt vezetőség. A sonkával sajttal töltött pulyka szerintem macskahúsból van. Kérem változtassák meg az étlapon.

Hirdetés

33. A kis felszolgálóhölgy pofánöntött egy korsó sörrel. Pedig csak azt mondtam neki, hogy szép kerek p***ája van. Felháborító!

34. Pizzát szerettünk volna vacsorázni a családommal, de a pincér azt hajtogatja, hogy nincs olyan az étlapon. Mi ezt értjük, de attól még miért nem tudnak csinálni? Liszt meg víz az egész...