Néha kifejezetten jól tud esni az embernek, amikor teljesen egyedül maradhat a gondolataival egy kis időre. Ilyenkor nagyon sok érdekes, és persze kevésbé érdekes gondolat is cikázik az agyunkban, némelyik pedig teljesen őrültségnek tűnik. Máskor pedig még mi magunk is meglepődünk, hogy milyen egyedi és bölcs gondolat jutott az eszünkbe a semmiből. Szerencsére vannak, akik nem tartják magukban ezeket az elmés megállapításaikat, és a közösségi oldalakon keresztül megosztják azokat a nagyvilággal.

1. Az ember, aki öltönyben van, miközben rajta kívül mindenki más pólót visel a szobában, valószínűleg a legfontosabb ember a szobában. Ugyanez igaz fordítva is: egy csupa öltönyös emberrel teli szobában pólót viselő ember valószínűleg szintén a legfontosabb személy mind közül.

2. Minden kutya terápiás kutya valamilyen szinten, csak a legtöbben közülük szabadúszók.

3. Az internet előbb szinte teljesen elpusztította a postai szolgáltatásokat, majd az online vásárlások áruszállítása miatt fontosabbá tette, mint valaha.

4. Ha az okostelefonok arra figyelmeztetnének minket, hogy a hangos zene károsíthatja a fülhallgatónkat, ahelyett, hogy a halláskárosodás veszélyeire hívják fel a figyelmet, valószínűleg minden ember halkabban hallgatná a zenéket.

5. A tudat, hogy holnap szabadnapos vagy jobb érzés, mint maga a szabadnap.

6. Az Avatar című film minden idők legnagyobb bevételét hozó mozifilmje, mégis nulla kulturális hatással bírt. 10 éve jelent meg és mégis soha-senki nem példálózik vele, soha egy beszélgetés során sem kerül szóba, de még csak nem is utal rá senki, ellentétben például a Keresztapa filmekkel vagy a hasonló kaliberű kasszasikerekkel.

7. Amikor jelszó beírás közben rájövünk, hogy félrenyomunk és nem töröljük az egész jelszót, csak mondjuk az utolsó 1-2 karaktert, az kétségkívül az önbizalom jele.

8. A palackozott vizet termelő vállalatok tulajdonképpen nem is vizet termelnek, csak műanyag palackokat.

9. Gyerekként szívattad azokat a gyerekeket, akiket nem kedveltél és a barátaiddal kedves voltál. Felnőttként ez pont fordítva működik: a barátaidat szívatod és legtöbbször azokkal az emberekkel vagy kedves, akiket nem kedvelsz.

10. összességében elmondhatjuk, hogy az akváriumi aranyhalak egyik legfőbb feladata, hogy megismertesse a gyermekeket a halál jelenségével.

11. A Pixar tulajdonképpen ugyanaz, mint a Disney, csak ők anélkül mesélik el a gyerekeknek szánt történeteket, hogy 10 percenként énekelnének a szereplők a mesefilmek közben.

12. Ha az okostelefonok arra figyelmeztetnének minket, hogy a hangos zene károsíthatja a fülhallgatónkat, ahelyett, hogy a halláskárosodás veszélyeire hívják fel a figyelmet, valószínűleg minden ember halkabban hallgatná a zenéket.

13. Eddig összesen 11 csecsemő született az Antarktiszon és egy sem halt meg szülés közben, szóval elmondhatjuk, hogy az Antarktisz az egyetlen olyan kontinens a bolygón, ahol 0% az újszülött halálozási ráta.

14. A Pokémon című rajzfilmben elvileg Ash Ketchum már akkor nagy Pokémon rajongó volt, mielőtt még útnak indult volna. Ennek ellenére mégis minden alkalommal elő kellett venni a Pokékódexét, amikor találkozott egy Pokémonnal, mert nem tudta, hogy milyen Pokémont lát. Elmondhatjuk tehát, hogy Ash az utazás tulajdonképpen előtt semmit sem tudott a Pokémonokról.

15. Igazából minden napozás során csak megsütjük magunkat a napon, hogy kívánatosabbak legyünk az ellenkező nem tagjai számára.

16. Amikor tinédzser korban nézed a szüleidet, ahogy ügyetlenül próbálják használni a modern technikai kütyüket, az pont olyan érzés, mint amikor a szüleid nézik, ahogy Te tinédzserként ügyetlenül próbálsz randizni.

17. Ha egyedül vagy, amikor feltörsz egy földimogyorót és megeszed belőle a mogyorót, akkor elmondhatod, hogy Te voltál az egyetlen ember a világon, aki valaha is látta azt a mogyorót.

18. Ha pókok tényleg úgy úgy közlekednének, mint Pókember a filmekben, a világ egy sokkal ijesztőbb hely lenne.

19. Az újszülött gyermek súlyának és méretének bejelentése nagyon hasonló a horgászathoz.

20. A Google Earth és a hozzá kapcsolódó Streetview a valaha történt legszenzációsabb dolog, amit csak az emberiség létrehozott, mégis teljesen magától értetődőnek vesszük, mintha csak jelentéktelen volna.

21. A Bohém rapszódia című film egyik kulcs mondanivalója, hogy a film címét viselő zene nem került fel a lemezre, mert úgy vélték, hogy mivel 6 perc hosszú, ezért a rádiók sosem fogják lejátszani - mivel unatkoznának alatta az emberek. Noha az egész film ennek a zenének a címét viseli, mégsem hallhatjuk benne egyszer sem teljes egészében ezt a számot, valószínűleg pont ugyanilyen okokból, mivel a filmkészítők úgy gondolták, hogy unatkoznának alatta a mozinézők.

22. Amikor tinédzser korban nézed a szüleidet, ahogy ügyetlenül próbálják használni a modern technikai kütyüket, az pont olyan érzés, mint amikor a szüleid nézik, ahogy Te tinédzserként ügyetlenül próbálsz randizni.

23. Adam Driver úgy néz ki, mintha megpróbálnánk emlékezetből lerajzolni Keanu Reeves-t.

24. Annyi sikeres fogyókúrával kapcsolatos "előtte-utána" fotó van, képzeljétek el, hány millió "előtte" fotó lehet, aminek aztán sosem lett "utána" változata.

25. Aki kitalálta azt a hagyományt, hogy a vőlegény nem láthatja a menyasszonyi ruhát az esküvő napjáig, az egy igazi hős. Számtalan férfit mentett már meg a hosszú és unalmas esküvői ruha vásárlástól.

(via liked.hu)

(via)