Még a leghiggadtabb vérmérsékletű családokban is heves vitákat generálhat, amikor felmerül egy új háziállat érkezése. Ilyenkor mindig felmerül a klasszikus kérdés, azaz hogy ki fogja gondozni, illetve egyéb érvek és ellenérvek sora ütközik meg egymással. Arról nem is beszélve, hogy vannak olyan szülők, akik alapból nem rajonganak a kutyákért és a macskákért, ilyenkor pedig még nehezebb dolga van a család többi tagjának a meggyőzés terén.

Hasonló volt a helyzet a most következő anyák és apák esetében is, akik kategorikusan kijelentették, hogy nem lesz szőrös kis kedenc a házukban, amíg ők élnek. Aztán hatalmasat fordult felük a világ...

1. A 79 éves apám azt mondta: "Nem akarom ezt az átkozott macskát a házban!" Most minden este önként viszi be a szobájába, hogy vele aludjon.

2. "Ennek az átkozott kutyának a kertben a helye" - mondta anyám, pár hónappal ezelőtt.

3. "Meg ne lássam, hogy a kutya beszáll a kocsiba vagy felmászik az ágyra" - mondta édesapám. A képen szintén édesapám.

4. Apám egész életében macskaellenes volt. Tegnap engem kért meg, hogy zárjam el a fürdővizét, mert nem akar megmozdulni, nehogy megzavarja az ölében fekvő macskánkat.

5. "Itt soha nem lesz kutya" - hajtogatta édesanyám 20 évig. Azóta pedig...

6. Apám mindig kihangsúlyozta, hogy mennyire gyűlöli a macskákat. Ma meglestem őket, amikor kettesben voltak...

7. Anyám új szűrőt ment venni az akváriumba, és ezzel a kis csodával tért haza. Pedig mindig is ellenezte, hogy kutya legyen a háznál.

8. Találtam egy kóbor kutyát és a szüleimnél hagytam egy órára, amíg megkerestem a gazdáját. Apám nem nagyon örült neki, ám fél órával később anyám ezt a képet küldte...

9. A "soha nem lesz macskánk" elv szerint élő édesapám, és a macskánk.

10. A nevelőfaterom megesküdött, hogy soha nem lesz kutya a házban. Tegnap ezzel a kis fickóval állított haza, mert ajtóig követte őt.

11. édesapám gyűlölte a macskákat. Ma együtt tévéznek.

12. Apám egész életében gyűlölte a háziállatokat, mert szerinte csak a baj van velük. Napjainkban így szoktak menni sétálni a parkba.

13. "Itt nem lesz macska, amíg élek" - mondotta édesanyám. Azóta jobban szereti a macskát, mint engem.

14. édesapám gyűlölte a macskákat és nagyon dühös volt rám, amikor hazaállítottam ezzel a cicával. Azóta eltelt három év, édesapám pedig YouTube videókat mutogat neki, miközben az ölében ül.

15. Amikor kiskutya volt, anyám látni sem akarta, msot meg minden egyes nap édesburgonyát főz neki ebédre.

16. édesapám nem ismeri el, de rajta kívül mindenkinek úgy tűnik, hogy nem is bánja annyira a család új cicáját.

17. Apám sosem szerette a macskákat. Ma kijelentette, hogy hivatalosan is örökbe fogadja a húgomtól, és le kell mondania minden tulajdonjogról.

28. Apukám egy műtét után lábadozik. Az egyik nap anyukám félig nyitva hagyta a bejárati ajtót. A szüleimnek nincs macskája, és az édesapám soha nem is kedvelte őket...

19. édesapám, aki 4 év győzködés után végre megengedte, hogy legyen egy kutyánk. Mondjuk mi még nem tudtuk ölbe venni...

(via liked.hu)