Mindössze már egyetlen aprócska jótett is elég ahhoz, hogy széles mosolyt varázsoljunk embertársaink arcára. Soha nem szabad megtagadni a segítséget azoktól az emberektől és állatoktól, akiknek valószínűleg mindennél, és mindenkinél jobban szükségük van rá.

Egy járókelő a saját sáljával takarta be az utcán fekvő és reszkető kutyát, egy hajléktalan férfi inkább a társát takarta be saját maga helyett, hogy ne fázzon, egy kisfiú pedig visszaadta az édesanyjának a fagyira adott pénzt, hogy inkább a számlákat fizesse ki belőle. A mai világban mindig szívderítő hallani az ilyen, és ezekhez hasonló történeteket. Semmihez sem fogható melegség tölti el az emberek szívét, mert tudják, hogy még mindig jelen van a világon az emberség, csak jó mélyre elrejtik, hogy ne élhessenek vissza vele. A most következő történetek hatalmas inspirációt és erőt adhatnak ahhoz, hogy mi magunk is valami jót cselekedjünk a mindennapok során..

1. A 11 éves testvérem hatalmas ajándékot kapott karácsonyra.

2. Ez a kisfiú minden héten várja a barátait, akiknek finom harapnivalót készíttet az édesanyjával.

3. Ez a liba, aki szárnyaival tartja melegen, a kiskutya kihűlt testét.

4. Az édesanyám 15 évvel ezelőtt elveszítette a jegygyűrűjében lévő gyémántot, ezért sokáig nem is hordta azt, viszont édesapám, a mai napon meglepte őt.

5. Egy tanár, aki addig hordta a cipőjét, míg le nem jött a talpa. Diákjai viszont összedobták a pénzt, és vettek neki egy újat.

6. Tom Hanks hihetetlen dolgot tett. Elment vacsorázni, és a sajátján kívül minden jelenlévő vacsoráját kifizette. Ezután minden egyes emberrel csinált egy szelfit.

7. Greg barátom épített egy hatalmas erődöt a mozgássérült gyermeke számára.

8. Egy fiatal lány, aki saját sáljával takarta be a hidegben reszkető kutyát.

9. Ezzel a nővel telefonon keresztül csinálták meg az interjút, majd hirtelen a mellette ülő férfi, aki nem mellesleg Chicago polgármestere, Rahm Emanuel kivette a nő kezéből a telefont, és néhány jó szót mondott az amúgy számára ismeretlen hölgyről.

10. Kedves anya, pénzt adtál nekem és Jakiyah-nak fagyira, de most visszaadom neked az én részem, hogy kifizethesd a számlákat. Nincs szükségem a fagyira, majd veszünk máskor. Szeretlek, Ahmard.

11. Nincs szükség szavakra, hogy megértsük, mi történik.

12. A menyasszony és a vőlegény megkérte saját nagymamáját, hogy az esküvőjükön ők szórják szét a virágszirmokat.

13. Egy ilyen gesztust nem is lehet elfelejteni, de hát az édesapák már csak ilyenek.

14. Tia egy orvosi vizsgálat után ekkora zsák ételt kapott a gazdijától.

15. A születésnapomra 3 füzetet kaptam a nagypapámtól, amikbe a gyerekkoromból származó közös élményeinket, emlékeinket írta le. Soha senkitől nem kaptam még ilyen szép ajándékot.

16. Ez a kisfiú véletlenül elütött egy madarat a biciklijével, akit utána azonnal állatorvoshoz vitt, és minden zsebpénzét a kezelésére költötte.

17. Egy colorado-i menhelyen így ünnepelnek az alkalmazottak, mert sikerült minden kutyát karácsony előtt örökbe adni.

18. Néha egy kis dolog is elég ahhoz, hogy más embereknek jobb napja legyen. (A táblán a szöveg: Jobb veled a világ)

(via vilagunk.hu)