A divatszakma egy igazán különös világ, ami az átlag emberek számára kifejzetten őrültnek tűnik. Ebben nincs semmi meglepő, hiszen a divatvilág legbefolyásosabb é legismertebb emberei általában igazi csodabogarak, ami az öltözködésükön is megmutatkozik. Ilyenkor pedig joggal merül fel bennünk a kérdés, hogyan lehetséges az, hogy ilyen emberek diktálják a divatot? Nos, mivel mi egyáltalán nem értünk hozzá, ezért nem tudunk magyarázattal szolgálni a számotokra, viszont azt megtudjuk mutatni, hogy a legnagyobb divatguruk hogyaan néznek ki, hogyan öltözködnek.

1. Carine Roitfeld

Carine Roitfeld és a divat elválaszthatatlanok. Korábban a Vogue Párizs főszerkesztője volt, később pedig megalapította a CR Fashion Book Magazint, aminek szintén a főszerkesztője lett, és továbbra is az egyik legdivatosabb nőnek számít a divatvilágban.

2. Suzy Menkes

Ez a mosolygós hölgy 75 éves, és az egyik legbefolyásosabb divatkritikus Nagy-Britanniában. Néhány évvel ezelőtt Suzy Menkes volt az International Herald Tribune szerkesztője, és jelenleg a Vogue International szerkesztője. Szakmai készségei ellenére saját megjelenését gyakran tárgyalják a divatiparban lévő emberek körében.

3. Giovanna Battaglia Engelbert

Giovanna Battaglia olasz divatszerkesztő és kreatív igazgató. Tudja, hogyan kell kombinálni a merész színeket és a különböző hosszúságú ruhákat. Giovanna megmutatja a világnak, hogyan kell stílusosan kinézni – különösen, ha leopárdmintáról van szó.

4. Anna Dello Russo

Anna Dello Russo egy kreatív tanácsadó, és a japán Vogue főszerkesztője. Szereti a merész kinézetet, és tudja, hogyan nézzen ki egyszerre stílusosan és furcsán. Anna tervezői ruhákat és kiegészítőket is gyűjt.

5. Miroslava Duma

Miroslava Duma az orosz divat egyik legsziporkázóbb embere. Stílusa könnyű és elegáns. Pályafutása kezdetén Duma különleges projektvezetőként dolgozott a Harper’s Bazaarnál, és most a saját divatoldalának, a Buro 24/7-nek a főszerkesztője.

6. Grace Coddington

Ez a vörös hajú nő a Vogue Magazin kreatív igazgatója és ex-modell. Gyakran választ szokatlan ruhákat, de el kell ismernünk, Grace nagyon fiatalnak néz ki a 78 éves kora ellenére.

7. Emmanuelle Alt

Amikor a Vogue Párizs főszerkesztőjét, Emmanuelle Alt-ot megkérik, hogy válasszon egy ruha és egy nadrág között, mindig az utóbbit választja. Alt megjelenése kifogástalan – szereti a klasszikusabb stílust, és inkább a visszafogott színeket kedveli.

8. Julia Sarr-Jamois

Mindig fel fogod ismerni ezt a divatszerkesztőt a brit Vogue-tól. élénk ruhái és terjedelmes haja a legkülönlegesebb tulajdonságai. A stílusérzetének köszönhetően a világ leglenyűgözőbb nők listáján van.

9. Kerry Pieri

Kerry Pieri divatigazgató a Harper’s Bazaar-nál. Inkább az egyszerű és kényelmes ruhákat szereti, és hihetetlenül stílusosnak tűnik. Instagramja tele van csodálatos divat képekkel.

10. Kate Lanphear

Kate Lanphear dolgozott a Vogue Ausztráliánál, a Harper’s Bazaar Ausztráliánál, és az amerikai Elle magazinnál, a Maxim főszerkesztője volt, és nemrégiben a Marie Claire kreatív igazgatója lett. A férfi és a női ruhákat kombinálja, és igazán stílusosan néz ki.

11. Alexa Chung

Alexa Chung, a brit Vogue szerkesztője használja az összes ismeretét a divatról. A ruháival megpróbálja kiemelni a természetes szépségét – egy karcsú testet és hosszú lábakat.

12. Christine Centenera

Christine Centenera a Harper’s Bazaar Ausztrália korábbi divatszerkesztője, és ma a Vogue Ausztrália vezető divatszerkesztője. Tudja, hogyan kell választani visszafogott, mégis elegáns és stílusos megjelenést.

13. Glenda Bailey

Glenda Bailey a Harper’s Bazaar főszerkesztője. Instagram-képei alapján az egyszínű ruhákat részesíti előnyben. De néha láthatjuk igazán merész ruhákat is viselni.

14. Anna Wintour

Anna Wintour 1988 óta a Vogue főszerkesztője. Mindig elegánsan néz ki, és a divatipar egyik legbefolyásosabb emberének tekinthető.

15. Lynn Yaeger

Lynn Yaeger a világ egyik legmegdöbbentőbb (és befolyásosabb) divat újságírója. A Vogue Magazinnak ír, és a Vogue.com divatszerkesztőjeként dolgozik. Ez a nő tudja, hogy tűnjön ki a tömegben, de kétlem, hogy szeretnéd kölcsönözni a kinézetét.

(via brightside.me, latnodkell.com)