A házasodás és a családalapítás a férfiak életében talán még nagyobb változásokkal jár, mint a hölgyekében. A férfiak többsége igazi agglegény életmódot folytat a mindennapjai során, mielőtt megállapodna a nagy Ő mellett. Mit értünk ezalatt? Kissé rendszertelen életet élnek, egészségtelen kajákat esznek, és az a legfontosabb számukra, hogy a hűtőben mindig legyen hideg sör. A boldogító igen kimondása után viszont a feleség fenekestül forgatja fel az életüket. Persze többnyire pozitív irányba, még ha ezt a férfiak az elején nem is így gondolják. Rászoktatják őket az egészségtudatos étkezésre, a lakást otthonossá varázsolják, és megtanítják őket bevásárolni. A most következő 12 kép bemutatja a hazássag előtti, és utáni életet a férfiak szemszögéből.

1. Az otthon annyiban változik meg házasság után, hogy sokkal világosabb lesz és színesebb dekorációs kellékek fogják díszíteni. Például festmények, fényképek, virágok, díszpárnák, ágytakaró.

2. Esküvő előtt a hétvégék azzal teltek, hogy a haverokkal összeültek és meccset néztek közben pedig nasit ettek megállás nélkül. Ez annyiban változik meg házasság után, hogy nem a szobában szurkolnak a kedvenc focicsapatuknak, hanem a parkban a saját családjuknak.

3. Az éjszakai alvás házasság előtt még nagyon pihentető, de házasság után ez teljesen megváltozik, mert a feleségük hajkoronája mindenhol ott lesz, bizony még a szájukban és a fülükben is. Ez pedig egyáltalán nem eredményez jó alvást.

4. A bevásárlási szokások is 180 fokos fordulatot vettek, ugyanis míg saját maguknak egy hónapra csak néhány apróságot vettek, addig az esküvő után ez a mennyiség körülbelül a háromszorosára nőtt.

5. Míg házasság előtt simán megvették a gyorsfagyasztott élelmiszereket és betették őket a sütőbe, ha éhesek voltak, addig a menyegző után már saját kezűleg és természetes alapanyagokból készítették el a vacsorának valót.

6. Házasság előtt kabrióval mentek kirándulni, ám miután családot alapítottak, maradt az egyterű járgány, amibe mindenki és minden csomag kényelmesen befért.

7. Míg meg nem állapodtak egészségtelenül étkeztek, megállás nélkül falták a nassolni valókat. ám miután szertő és kedves hitvesük lett tudták mit jelent normálisan és egészségtudatosan enni.

8. Az esküvő előtt a gyógyszeres dobozukba, egy maximum két gyógyszer volt, ám miután asszony költözött a házba ez a ládikó teljesen fel lett töltve és olyan pirula is lett belerakva, amiről azt sem tudták, hogy létezik.

9. A férfiak házasság előtt aktívan tevékenykednek az edzőteremben, ám miután megházasodnak és gyerekeik lesznek már nem a súlyzókat fogják emelgetni, hanem a gyermekeiket.

10. A frigyet megelőzően felírták maguknak egy kis cetlire, hogy mit kell venni a boltból, ezen általában egy vagy két termék volt. Nos, amióta megállapodtak és az asszony írja a bevásárlólistát, majdhogynem málhás szamárnak érzik magukat, mikor mennek hazafele a szupermarketből.

11. A kutyájuk igazi fenevadnak tűnt az ő kezük alatt, de a feleség megjelenésével a mogorva külsőt felváltotta a cuki és imádni való kinézet.

12. A frigy előtt az volt a legnagyobb dilemma, hogy milyen gumit vegyenek, de családalapítás után inkább a megfelelő pelenka kiválasztása okoz fejtörést.

(via adme.ru)