Rutinszerűen végezzük a mindennapos kis dolgainkat, és közben bele sem gondolunk, hogy esetleg valamit nem megfelelően csinálunk vagy használunk, netalántán esetleg csinálhatnánk hatékonyabban és egyszerűbben is azokat. Most viszont szeretnénk tiszta vizet önteni a pohárba, és néhány dolog esetében megmutatni, hogy mi a helyes módszer. Nem vennénk a szívünkre, ha valaki úgy élné le az életét, hogy egész végig nem megfelelően használt bizonyos hétköznapi dolgokat.

Hirdetés

1. így kell kitölteni a tejet a dobozból, ha nem szeretnéd, hogy kifröcsköljön.

2. A kávézókban kapott cukor kibontásának a helyes módja:

Hirdetés

3. A narancsot sokkal praktikusabb és könnyebb meghámozni egy kés segítségével.

4. így kell letörni a Toblerone csokbiól egy szeletet:

Hirdetés

5. Tudtad, hogy a bevásárlókocsikon külön akasztók vannak a táskádnak?

6. A pisztáciát a képen látható módon a legegyszerűbb kinyitni.

Hirdetés

7. A kávétejszín felnyitásának a módja:

8. A WC-papír 1891-es szabadalma szerint az alsó képen látható módon kell felhelyezni a tartóra a gurigát.

Hirdetés

9. Ha szívószálas italokat a képen látható módon tartjuk, miközben iszunk belőle, akkor nem fordulhat elő az a gyakori baleset, hogy egy kicsit erősebben nyomjuk meg a dobozt, és magunkra borítjuk az üdítőt.

Hirdetés

10. A tésztaszedő közepén azért van egy lyuk, hogy pontosan kimérhető legyen vele egy felnőtt embernek elegendő tészta, így pontosan megtudod állapítani, hogy mennyi tésztát kell oda tenned főni.

Hirdetés

11. A Toffifee-s dobozban a lyukak bár csak dísznek tűnnek, ám valójában az a funkciójuk, hogy ha megnyomjuk őket, akkor kiugrik a helyéről a csoki, és nem kell masztalnunk vele.

12. A TicTac-os doboz teteje úgy lett kialakítva, hogy ha oldara döntve megrázzuk, és aztán nyitjuk ki, akkor egyszerre egy darab cukorka fog kijönni belőle.

Hirdetés

(via brightside.me)