Címkefelhő

Bejegyzések

12 növény, ami azt a szervet gyógyítja, amelyikre hasonlít


Kategóriák:  ÉLETMÓD, ÉRDEKES

Igazán érdekes, hogy számos olyan növény van, amelyik arra a szervünkre van jótékony hatással, amelyre egyben hasonlít is. Most mutatunk nektek 12 ilyen növényt. (Forrás)


Sárgarépa - SzemA sárgarépa javítja a szem vérkeringését és működését.

Gomba - FülA gomba azon kevés növények egyike, amely tartalmaz D-vitamint.Ez a vitamin nagyon fontos az egészséges csontok, így a fülben lévő apró csontok számára is, amelyek a hangok agyba történő továbbításáért felelnek.


Vesebab - VeseA vesebab segíti a vesék működését, és valóban, úgy is néz ki, mint a vese. A bab fehérjében és szöveti vízben, valamint rostokban gazdag eledel, amely segíti a vesék működését.

Paradicsom belseje - a 4 szívkamraA paradicsom hatásos vértisztító, vértolulást oszlató, vesetisztító, amely a vértisztító kúrák nélkülözhetetlen kelléke. Fogyasztása, a változó korban lévő hölgyek számára különösen ajánlott.

Gyömbér - GyomorA gyömbér legelőnyösebb hatása, hogy segíti az emésztést. A kínaiak már több, mint 2000 éve használják a gyomor megnyugtatására és a hányinger elmulasztására. Emellett gyulladáscsökkentő memória javító hatása is ismert.

1/2

Címkefelhő

Bejegyzések